Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Агресивна русенка напада служител на "КООРС"
Автор: Екип Ruse24.bg 10:34 / 09.12.2008Коментари (0)241
© Ruse24.bg
Дамата се ядосала от направената основателно забележка и реагирала агресивно
Групата охранители на СЗ "КООРС" през месец ноември е охранявала 39 обекта на територията на Община Русе. Мотопатрулите са извършили оглед на разбита вила във вилна зона "Батмиш". Проведени са разговори със съседи за събиране на повече информация. Общинските служители са заловили две лица, напускащи вилна зона "Свирчовица", които носели горени кабели и метални отпадъци. Нарушителите са отведени в полицейското управление в квартал "Чародейка" за изясняване на случая.

При обход в Парка на младежта служители на "КООРС" са предупредили гражданка, разхождаща опасна порода куче /питбул/, че е задължително кучето да бъде с намордник. Жената е била помолена да представи ветеринарно-медицински паспорт, но тя категорично е отказала. Русенката е започнала да се държи грубо със служителите от СЗ "КООРС", затова те са поискали съдействие от РПУ-1. Жената е отказала да изчака идването на полицейските органи и при опит за задържане от "КООРС" е ударила един от служителите, след което е избягала. След пристигане на полицейския патрул агресивната жена е издирена и е съставен констативен протокол.

За периода от 1 до 30 ноември контрольорите към Община Русе са изготвили 86 констативни протокола. Съставени са 24 акта за установено административно нарушение за: извършване на строителни и ремонтни работи по уличните платна с изтекъл срок за временна организация на движението; извършване на търговска дейност чрез използване на подръчни съоръжения и др.; палене на огън на открити места за широко обществено ползване; замърсяване на тангиращите със строителен обект тротоари, зелени площи улични платна със строителни материали и земна маса.
Съставени са 19 акта за установяване на административно нарушение през изминалия месец след нееднократно провеждане на акции срещу амбулантните търговци по ул. Независимост.

Контрольорите активно участваха и при връчване на наказателни постановления на отдел "Местни данъци и такси" в Община Русе. За отчетния период контрольорите имат 19 оказани съдействия на други органи и организации и 14 пъти са участвали в охрана на масови мероприятия.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: