Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Актуализират данните във вече издадените разрешения за търговия с цигари
Автор: Екип Ruse24.bg 16:45 / 15.08.2013Коментари (0)252
От 1 април 2013 г. в Агенция "Митници" е въведена в експлоатация новата Българска акцизна централизирана информационна система /БАЦИС/. Системата генерира нови номера на всички валидни издадени разрешения за търговия с тютюневи изделия. Това налага необходимостта от актуализация на данните във вече издадените разрешения, които се намират в екземпляра на търговеца. 

Изключително важно е настъпилата промяна да бъде отразена чрез вписване на място в съответните подразделения на Митница Русе. Процедурата може да се извърши в отдел "Акцизи", намиращ се на Централна ЖП гара в Русе; Митнически пункт - Силистра; Митническо бюро - Разград и Митническо бюро - Търговище. Търговците или управителите на търговски обекти с издадени разрешения за търговия с тютюневи изделия следва да се явят с притежавания от тях оригинален екземпляр на посочените митнически подразделения, където служител на Митница Русе ще извърши необходимите вписвания и заверки. 

Приканваме търговците да пристъпят към незабавни действия, защото данните в притежаваните от тях документи трябва да са актуални. Самата процедура е напълно безплатна. 

Припомняме на всички притежаващи разрешителни за търговия с тютюневи изделия, че при всяка променя в обстоятелства, настъпили след момента на издаване на разрешението, те следва да уведомяват в 14-дневен срок компетентната митница. Същото важи при преместване на дейността на друг обект или преустановяване на дейността на фирмата, както и при промяна на управител и др. 

Едно разрешително се издава поотделно на конкретно лице за дейност в конкретен обект. За допълнителна информация тел. 082/810 400 или 810 405 - Отдел "Акцизи", Митница Русе.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
Пожари 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Космическа надпревара
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: