Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Автоинструкторите не искат камери в автомобилите им
Автор: Екип Ruse24.bg 13:03 / 15.11.2009Коментари (12)338
© Ruse24.bg
Монтирането на камери в учебните автомобили е противозаконно и нарушаване на правата на интелектуална собственост. Това заяви Маргарита Калинова, собственик на автошкола. Изказването на Калинова е по повод проекто - предложението за монтирането на видео камери в учебните автомобили. Според нея, по този начин се нарушава правото на интелектуална собственост на професионалистите. Калинова коментира още, че въвеждането на камери в учебни автомобили, на Джи Пи Ес системи и компютри, ще увеличи значително цената на курсовете за придобиване на правоспособност за управление на автомобили. Това, според Маргарита Калинова е в ущърб както на автошколите, така и на ползващите техните услуги.

Източник: агенция "Фокус"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Легендарния" едновремешен изпитващ (милиционер) Гено Попов ся бил инструктор, ...майко мила-а...
0
 
 
...а, в последното изречение на предишния пост пропуснах да добавя - или поради желание да се направим на големи шофьори и да покажем на всички колко сме бързи и шумни! ИДИОТИ!!!
0
 
 
има си хас да искат камери - моята книжка я взех преди 8 години и бях единственият не-скъсан ученик от контингента на моя инструктор. Явно решиха да ме пуснат за цвят... А иначе цялото обучение на самият инструктор през целия курс на обучение бе да ми придържа чат-пат волана и да ми повтаря "лекичко, лекичко..." Това беше всичко, което чух или научих от моя инструктор!!! Е как да не искат хората да им се защитават правата на интелектуална собственост! На майтап казано - какво интелектуално въобще ви хрумна, че може да има сред организираната мафия на инструкторите?! На сериозно казано - твърдо ЗА съм да има камери в автомобилите - поне ще се спре с раздаването на книжки наляво и надясно на кретенчета, които си били "карали от години" без книжка и заради които стават постоянно катастрофи заради непознаването на знаци, правилник или просто неумение!
0
 
 
Аз не мога да разбера едно нещо! Като на толкова много хора са ви искали пари, защо не се оплакахте в полицията за това? Реално погледнато вие сте съучастници и заради вас продължават тези измеркярщини - защото прикривате престъпление, а това е наказуемо!
+2
 
 
Много съм проз ма... му стара!Ми не знам ко е тва "интелектуален труд" на автоинструкторите, може би надписа на задната броня "спира внезапно"
+1
 
 
Някъде четох,че тази еднократна инвестиция е от порядъка на 500 лв.,т.е. на цената на един курс.Така,че госпожата няма повод да реве.Който няма какво да крие,няма повод за тревоги.То пък ценната интелектуална собственост-жертвите по пътя показват колко струва!
0
 
 
Не е важно какво искат автоинструкторите,а какво иска обществото!А това е - по-качествено обучение на кандидат-шофьорите.И сигурност,че книжките не се купуват,а това става винаги със съдействието на инструкторите!С поставянето на камери в колите им откъсват от "хапката".За това вдигат толкова много шум.Единствената им цел са повечко парички,независимо с цената на какво!
на 15.11.2009 г.
0
 
 
монтирането е еднократна лоша инвистиция но след това може да се отсеят некадърните инструктори като военни съкратени от армията Те и за военни не стават камо ли за инструктори където се налага и да се мисли и вземат решения самостоятелно а не само под заповед Какво да кажат работещите в много частни фирми където има монтирани камери и собствениците се гаврят понякога с труда на бедният наемен работник
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Пожари 2024
Космическа надпревара
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Хороскоп за деня
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: