Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Благотворителен концерт събра 2754 лева за храма "Всех Святих"
Автор: Екип Ruse24.bg 15:24 / 21.01.2014Коментари (0)857
©
При голям интерес премина благотворителният концерт за набиране на средства за храма "Всех Святих", който се проведе снощи в Голямата зала на Доходно здание. Събитието беше организирано от Дамския Лайънс клуб "Сексагинта Приста", съвместно с Мъжки Лайънс клуб "Русе", Лайънс клуб "Русе-Север" и Лайънс клуб "Русе-Истър". Концертът се проведе под патронажа на кмета на Община Русе Пламен Стоилов
 
2754, 11 лв. е сумата, която беше събрана в рамките на благотворителното събитие. Средствата са както от продадени покани за концерта, така и от дарения събирани по време на събитието. Дарение направи и кметът Пламен Стоилов, който поднесе приветствие към организаторите, участниците и гостите на концерта. 

Той им благодари за тяхната ангажираност към тази благородна и значима кауза, както и на всички включили се в кампанията за възстановяването на църквата до момента. Кметът отправи специални благодарности към президента на Дамския Лайънс клуб "Сексагинта Приста" Даниела Владова и към световноизвестната русенска оперна певица Мариана Цветкова ангажирала се с благотворителната инициатива. Г-н Стоилов призова всички да отворят сърцата си за каузата "Всех Святих", тъй като възстановяването на храма е символ на нашата отговорност както към миналото така и към бъдещото на нашия град и неговите жители. 

Освен оперната прима Мариана Цветкова, която пя под музикалния съпровод на Тамбурашкия оркестър, в концерта се включиха още индивидуални изпълнители и състави от Общинския детски център за култура и изкуство и танцьори от Клуб по спортни танци "Настроение". 

Дамите от Лайънс клуб "Сексагинта Приста" ще продължат да организират различни събития и инициативи в подкрепа на довършването на храма "Всех Святих". 






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
Икономическа криза
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: