Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Близо 50 членове на НДСВ в Русе преминаха в редиците на общинската структура на ГЕРБ
Автор: Екип Ruse24.bg 14:47 / 01.05.2012Коментари (1)635
Близо 50 членове на НДСВ в Русе преминаха в редиците на общинската структура на ГЕРБ. Това стана ясно по време на пресконференция, а новината съобщи народният представител от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев, който е и областен ръководител на политическата сила. Той показа и множеството депозирани молби за постъпване в най - голямата дясна политическа сила в региона и страната, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Повечето от тези хора са млади - на възраст от 19 до 40 години. По тази причина на проведената вече среща с участието на областното, общинското ръководство и МГЕРБ са проведени разговори над 2 часа за бъдещата съвместна работа с новите членове. На свой ред те са изразили своето желание за активна работа в различните сектори съобразно своите специалности и възможности. "Това са хора, които действително могат да бъдат полезни за Русе, за града, за партията. Тези процеси са нормални при нас. Елемент от нашата работа е привличането на нови членове. За това говори фактът, че от 2009-а досега нашите кандидати за членове и нови членове се увеличават с всяка изминала година. Мога да съобщя, че през 2011 година сме приели около 715 нови членове. През 2010 година те са били над 600. През първото тримесечие на 2012 година сме приели 282 нови членове", коментира Нунев.

Преди около 2 седмици по време на друга пресконференция бившият общински координатор на НДСВ в Русе и бивш член на Националния съвет на НДСВ Меглена Трифонова обяви напускането на либералната формация заедно със свои колеги. Днес тя потвърди публично, че е подала заявление за постъпване в ГЕРБ. "Благодаря за протегнатата ръка. По време на отминалата пресконференция съобщихме, че ще търсим ориентация "център - дясно", за да припознаем идеите си. Младите хора искат да работят активно. Не искат да стоят в някой политически офис и да вършат някаква дейност", сподели Трифонова.

Общинският ръководител на ГЕРБ - Русе Пламен Стоилов добави, че партията търси максимална подкрепа от гражданите съобразно принципите за откритост и прозрачност в управлението. За постигане на целите ГЕРБ се нуждае от широка обществена подкрепа, а членовете и симпатизантите са гарантите, че ще бъдат изпълнени поставените задачи и цели. "За мен това желание на Меглена Трифонова и групата да се включат в общинската структура на ГЕРБ е една оценка за това, което правим. Щом младите хора одобряват това, което правим, значи сме на прав път", подчерта Стоилов. Новите членове получават шанса да се включат в структурите на ниво избирателна секция, за да се докажат. Тези с опит ще могат да станат помощник - ръководители на райони. По този начин ще се интегрират бързо.

"През отминалите 6 години доказахме, че можем да работим с кадрите и няма как тези, които влизат за длъжност или привилегия да успеят да се наложат и да се издигнат. Възлагам огромни надежди на тези млади хора и с тяхната помощ се надявам, че ще разширим и ще популяризираме това, което искаме да правим. А знаете, че за Русе сме си поставили изключително амбициозна цел - този застой искаме да свърши. Искаме едно ускорено и интензивно развитие на нашия град. Това може да се случи само с една максимално широка обществена подкрепа. Всеки, който иска да работи за Русе и за каузата е добре дошъл при нас!", обяви кметът на Русе Пламен Стоилов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.05.2012 г.
0
 
 
Скоро тия фурнаджийски лопати ще бягат при Кунева! Мишки жалки!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: