Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Еггед Русе с нов изпълнителен директор
Автор: Екип Ruse24.bg 15:21 / 01.04.2010Коментари (0)798
Еггед Русе има нов изпълнителен директор от днес. Николай Къдрев е човекът, който ще наследи Петър Господинов и ще поеме кормилото на дружеството. Господинов беше дългогодишен управител на общинското дружество „Градски транспорт", а след преструктурирането - и на Еггед Русе АД.

Общото Събрание на акционерите, което се проведе вчера, взе решение за освобождаване на Петър Господинов от длъжността изпълнителен директор, поради една-единствена причина и тя е навлизането му в пенсионна възраст. Той беше освободен и от длъжността член на Съвета на директорите, като неговото място ще заеме Николай Къдрев. От днес с решение на Съвета на директорите, Къдрев ще бъде официално назначен на новата си ръководна позиция, а следвайки принципите си на приемственост, Еггеф Русе ще запази и потенциала на Петър Господинов, който ще остане консултант на компанията.

Николай Къдрев е роден през 1960 г., завършил е висшето си образовани в Санкт Петербург със специалност инженер. От 1998 г. работи в сферата на машиностроенето, където е заемал различни ръководни длъжности. Той се присъедини към екипа на Еггед Русе АД през лятото на 2009 г., като пое управлението на отдел „Бизнес развитие". В последствие към неговите функции беше прибавено и ръководството на отдел „Транспортна дейност". С увеличаването на отговорностите му той доказа своите мениджърски умения и качества, което го направи подходящ за най-високия пост в компанията.

„Г-н Къдрев дойде при нас с отличен ръководен опит и в процеса на работа успя да докаже своя професионализъм. Имайки предвид динамичната ситуация, Къдрев има уменията да оглави компанията и да развие дружеството, така че то да е максимално ефективно. Нишите приоритети си остават неизменни - искаме да предложим на гражданите на Русе удобен, сигурен и ефективен градски транспорт", каза изпълнителният директор на Еггед България ЕАД и член на съвета на директорите Еггед Русе АД Тодор Николов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Отношенията София-Скопие
Ружа Игнатова попадна под ударите на прокуратурата
Избори в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: