Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Фейсбук игра популяризира туристическия продукт Русе-Иваново-Борово
Автор: Екип Ruse24.bg 15:50 / 05.02.2014Коментари (0)370
Фейсбук играта "Реки на времето" вече и онлайн е на разположение на всички потребители на една от най-популярните социални мрежи в света - https://apps.facebook.com/rekinavremeto/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts

Приложението е разработено по проект "Реки на времето". Той се изпълнява от Община Русе, в партньорство с Общините Борово и Иваново по Оперативна програма «Регионално развитие», Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/3.2-02/2011"Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите", Приоритетна ос 3: "Устойчиво развитие на туризма", Договор BG161PO001/3.2-02/2011/003.

Приложението е позиционирано във Фейсбук, защото това е социалната мрежа с най-много потребители в страната - 2 500 000. Играта е достъпна както от компютри, така и от мобилни устройства.

Quiz играта се базира на картата на общините Русе, Иваново и Борово. На нея са представени всички опции за туризъм, както и интересни обекти и маршрути. Освен игрови, приложението съдържа и социален елемент - за постигнат голям успех в играта, потребителите е необходимо да споделят постиженията с приятелите си. По този начин приложението ще достигне до повече хора и ще изпълни в по-голяма степен своите цели, а именно да промотира туристическите ресурси на общините Русе, Иваново и Борово.

Играта дава възможност на потребителите да научат много за възможностите за туризъм в района, по интересен, забавен и приковаващ вниманието начин. В началото на играта, потребителят трябва да избере дали иска да "посети" историческа или културна забележителност, природен обект или местен фестивал. След като направи избора си, приложението ще го отпрати към съответния обект. За всеки от обектите, отбелязани на картата, към потребителя се отправя въпрос с 3 възможни отговора. Правилен отговор на всеки един от въпросите носи виртуална значка и възможност да се продължи напред отново към обект по избор.

Събирайки значки и канейки свои приятели в социалната мрежа да се включат в играта, потребителите ще имат възможност да минат през различни нива на играта.
Това приложение е само част от продуктите, разработени по проект "Реки на времето", с цел промотиране на дестинацията Русе-Иваново-Борово. Сред тях са туристически пакети, гид, брошура, карта, плакати, видео и аудио клипове, рекламен филм, билбордове, ПР публикации в национални и международни медии и др.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
Земетресения в България
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: