Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Фотоконкурсът на Еггед Русе очаква вашите празнични снимки
Автор: Екип Ruse24.bg 11:25 / 04.01.2009Коментари (0)265
©
Фотоконкурс на тема „Моето коледно пътуване", който стартира на 22 декември вече набира скорост и на обявеният имейл (assistant@egged-ruse.com) пристигнаха първите снимки. Те носят коледният дух и настроение, които ще се опитаме да съхраним и през януари като изложим най-добрите снимки в тролеите. По време на пътуването си русенци ще могат да се потопят в уникалната атмосфера на празниците и да открият най-оригиналната снимка, за която по-късно да гласуват на официалният сайт на дружеството www.egged-ruse.com. Така вниманието на всички ни ще се прехвърли към приятни места и моменти и ще се откъсне от ежедневните грижи. Авторът на снимката събрала най-много гласове ще получи от Еггед Русе награда в размер на 300 лв. а неговите двама подгласници 200 и 100 лв.

Сега след като празничната еуфория поотмина всички можем да се обърнем назад и да открием най-красивата снимка, чрез която да споделим настроението от коледната и новогодишната ни ваканция. В конкурса могат да участват не само снимки от красиви места, но снимки които пресъздават уюта на коледните празници, т.е. отварянето на коледните подаръци под елхата или сурувакането на коледарите. В нашата изложба ще включим също и фотографии от новогодишната нощ, така че снимките на празничните фойерверки също ще бъдат подобаващо оценени.

Проектът е част от социалната концепция на ЕГГЕД Русе и има за цел да ни накара да отворим очи за красивите неща. Той ще завърши на 15 януари, а седмица след това в тролеите на дружеството ще бъде подредена и мобилната фотоизложба след като жури от професионални фотографи, общественици и специалисти избере 15 фотографии, които да станат част от нея. Компанията иска да провокира всички свои клиенти, приятели и партньори да споделят емоцията от коледните и новогодишни празници. Изложбата в тролеите ще разнообрази ежедневното ни пътуване, а и вотът на сайта на компанията ще донесе парични награди на трима от фотографите.

Идеята на мобилната фотоизложба „Моето коледно пътуване" е да провокира хората от различни възрастови групи да открият красивите моменти на този празник и да ги визуализират. Фотографията е начин да споделиш емоцията от сбъднатата коледна мечта. Пътуването в тази изложба не е само физически, а и емоционален акт. Тя има за цел да ни покаже не само очарователните кътчета на България и на света, но и пътуването до сърцето на дете или на любим човек.

„Надявам се, коледните и новогодишни празници да са ви донесли много положителни емоции, които да споделите с нас. Пожелавам на всички една нова година изпълнена с успехи. „ каза изпълнителният директор на ЕГГЕД БГ Тодор Николов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: