Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Избраха финалистите във фотоконкурса на ЕГГЕД Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 13:55 / 02.02.2009Коментари (0)343
©
Снимката е озаглавена "Бъдни вечер в Разград"
Експертно жури избра днес 15 най-добри снимки от всички получени във връзка с фотоконкурса "Моето коледно пътуване", организиран от ЕГГЕД Русе. Всички участници изпращаха снимки на имейла на компанията в периода между 22 декември и 1 януари. Целта на конкурса беше да се открие и да се съхрани коледното настроение, което да стопля сърцата ни и през февруари. Петнадесетте отличени снимки ще станат част от мобилната фотоизложба на компанията и всички пътници ще могат да гласуват за своя фаворит на сайта на ЕГГЕД Русе www.egged-ruse.com. Изложбата в тролеите ще разнообрази ежедневното ни пътуване, а най-талантливите творци ще получат парични награди в размер на 300, 200, 100 лева. Русенци ще имат две седмици да отличат своята любима снимка като начинът да го направят е следният: влизат в официалния сайт на компанията, след това избират от менюто "Галерия" и от там влизат във фотоконкурс "Моето коледно пътуване". Всеки може да гласува само по веднъж за снимка и да и постави оценка от една до пет звездички. Трите "най-звездни" снимки ще получат паричните награди.

С нелеката задача да подберат най-добрите снимки, се заеха фотографът Краси Стоянов от вестник "Утро", журналистката Силва Агопова от вестник "Бряг", Светлин Абаджиев, оперативен мениджър в ЕГГЕД Русе и Ивалена Петрова, Асистент на изпълнителният директор на ЕГГЕД Русе. Проектът е част от социалната концепция на ЕГГЕД Русе и има за цел да ни накара да отворим очи за красивите неща. За любителите фотографи нямаше ограничение в тематиката на снимките. Бе достатъчно те да носят празнично настроение.

Идеята на мобилната фотоизложба "Моето коледно пътуване" е да провокира хората от различни възрастови групи да открият красивите моменти на празниците и да ги визуализират. Фотографията е начин да споделиш емоцията от сбъднатата коледна мечта. Пътуването в тази изложба не е само физически, а и емоционален акт. Тя има за цел да ни провокира като ни покаже не само красивите кътчета на България и света, но и пътуването до сърцето на дете или любим човек.

"Много се радвам, че успяхме да провокираме хората и те са уловили празничното настроение в снимките ни", каза изпълнителният директор на ЕГГЕД България Тодор Николов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: