Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
"КООРС" предоставя отчет за дейността си за септември
Автор: Екип Ruse24.bg 10:47 / 06.10.2008Коментари (0)168
Групата охранители на СЗ "КООРС" през изминалия месец  е охранявала 39 обекта на територията на Община Русе. Общинските служители са провеждали смесени патрули с екипи от І-во РПУ, ІІ-ро РПУ, ПУ "Чародейка", ПУ "Мартен". Продължава охраняването на вилните зони района. Ежедневно са провеждани разговори с гражданите, живеещи във вилите си. Извършени са паспортни проверки на съмнителни лица и автомобили, движещи се във вилните зони. Във вилна зона "Над езерото" са били снети обяснения от свидетел на убита с ток жена. От "КООРС" са участвали  в издирването и задържането на криминално проявено лице, което е било предадено на служителите от  І РПУ. През месеца са извършени проверки по пунктовете за изкупуване на вторични суровини за издирване крадени вещи в Средна кула и Басарбово.

След подаден сигнал за изчезнало стадо с овце от вилна зона Хаджигенова чешма, общинските служители са издирили и открили стадото в района на Танкодрума. В лесопарка "Липник" служители на "КООРС" са разговаряли с група младежи, стрелящи с въздушна пушка и са ги предупредили, че при повторно нарушение на обществения ред ще им бъде съставен акт.
 
Мотопатрулите от общинското звено са участвали в превантивна и контролна дейност, свързана с опазване на общинското имущество, сигурността и спокойствието на гражданите в парка на Възрожденците през целия месец. Ежедневно са осъществявани проверки за нерегламентирана търговска дейност по ул. "Независимост" /до ДКЦ-1/, ул. "Александровска", ул. "Петко Д. Петков", в Парка на младежта и на пл. "Свобода". На нарушителите са съставени 12 акта за установено административно нарушение и 2 констативни протокола.
 
За периода от 1 до 30 септември контрольорите от СЗ "КООРС" към Община Русе са изготвили  91 констативни протокола. Съставени са 28 акта за установено административно нарушение за: извършване на строителни и ремонтни работи по уличните платна с изтекъл срок за временна организация на движението, отсичане на дървета и храсти; поставяне на преместваеми обекти и рекламни съоръжения в нарушение на одобрените схеми; палене на огън на открити места за широко обществено ползване; извършване на търговска дейност чрез използване на подръчни съоръжения и др. Посетени са 18 адреса по сигнали и 15 по жалби на граждани. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: