Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Каракачанов в Русе: Искрен Веселинов бие разгромно на балотажа за кмет на Русе, въпреки мръсната игра на ГЕРБ
Автор: Екип Ruse24.bg 13:45 / 21.10.2011Коментари (10)2685
© Ruse24.bg
ГЕРБ платиха на т.нар. ОДС в Русе, за да се опитва да подкопава възможностите на опонентите на гербаджиите. Въпреки това, кандидатът на "Синята коалиция+ВМРО" Искрен Веселинов ще победи разгромяващо в балотажа в Русе.
Това заяви лидерът на ВМРО и кандидат за президент, Красимир Каракачанов, при срещата си с младежи и интелектуалци в родния си град Русе. Каракачанов коментира с насмешка и фалшивата анкета, която местният щаб на ГЕРБ разпространи дни преди избора.

Искрен Веселинов сравни методите на ГЕРБ с тези на комунистическата власт в България и призова за мобилизация срещу статуквото в Русе, което се олицетворява от ГЕРБ. Русе отново ще покаже на властта, че е най-будният град и не понася милиционерщината, обобщи Искрен Веселинов.
Кандидатът на "Синята коалиция+ВМРО" за кмет на Русе бе инициатор на срещата с младежи и интелектуалци в града. В нея Веселинов припомни програмата си за младите на Русе, както и усилията си за запазване на русенските културни институции, нарочени за закриване от ГЕРБ.

Наскоро Искрен Веселинов подписа споразумение за сътрудничество с Русенския университет, а акценти в програмата му са жилищен фонд за млади семейства и програми за привличане на млади специалисти.
Само ние имаме подробна програма за младите и оставането им тук, коментира Веселинов, който е подкрепен и от Русенското младежко сдружение. 

В отговор на журналистически въпрос кандидатът с номер 25 в бюлетината обясни, че именно негово е било предложението общинските съветници да нямат заплащане. Тогава точно ГЕРБ, "Атака" и БСП гласуваха против, припомни Веселинов.
Властта е уплашена и играе мръсно в цялата страна, но Русе е може би най-типичният пример, подчерта пък Красимир Каракачанов. Кандидатът на ВМРО за президент обаче е убеден, че Русе освен най-красивият, е и най-интелигентният български град и ще направи ясен избор в полза на развитието и срещу наглостта на ГЕРБ. 

Красимир Каракачанов бе категоричен: "Ако гласувате за статуквото, тук в Русе, и в цяла България, гласувате да живеете в място, в което не се спазват законите, животът не е сигурен и където продажбата на съвестта е печеливш бизнес. Не искаме такава България! Не искаме такъв Русе!"
Лидерът на ВМРО призова своите съграждани русенци на 23 октомври и на балотажа на 30 октомври да гласуват с № 25 в бюлетината за кмет на Русе за Искрен Веселинов.

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.10.2011 г.
0
 
 
Бие бие, но за пореден път в село Руси доказаха че основната част от населението е за психо диспансера. Бие ГЕРБ, при това с огромна разлика. Толкова голяма, че на балотажа е изключено да има някаква промяна
Aнонимен
на 23.10.2011 г.
0
 
 
с извинение ама..клеветите са подсъдими..това ,че някой е крал не ти дава право да говориш и за останалите ограничени човече..ПОзнавам се с Орлин от 30 години и гарантирам ,че той не е прибрал 1 лев ! Смешни са ви изказванията .. в днешно време се наказват и с затвор..малумници !
-1
 
 
Мислите ли, че тези господа-другари, които толкова тежнеят по миналото и толкова възхвалявате, ще ви поведат към по-добро бъдеще? Дълбоко се съмнявам!! И съм сигурен, че не!! Защото са част от една добре смазана машина на миналото. Каракачанов е бил ИСТИНСКИ доносник, а какъв е бил "ИСКРЕНИЯ КМЕТ"??? Кой финансира кампанията им? Нима не знаете поговорката: "Крадеца вика дръжте крадеца?" Играят ви го в класически сценарий и вие се хващате! Мили хора, днес се замислете по този въпрос. КОИ няма интерес да стане СТОИЛОВ кмет? Разбира се, че онези другари, които до сега са крали. Кои са те? Ами Искрен, Орлин, Цветков.....Какво правят сега те? Опитват се да ви манипулират, че някой друг прилага мръсни номера и води негативна кампания. Вземете няколко броя на вестниците и сравнете статиите!! Вижте какво пише Веселинов и вижте статиите на Стоилов.... Едно просто проучване и интелигентния човек, ще върже две и две. Запознатите знаят, че Г-н Стоилов наложи железен ред в Областна администраци...
-1
 
 
Какво нереално е казал Красимир Каракачанов! На всички е ясно, че ГЕРБ играят мръсно на тези избори, справка т.н. ОДС, плакатната война, компромати пускани в пощенските кутии и други ,,милиционерски" хватки!
Aнонимен
на 22.10.2011 г.
-2
 
 
Не му вярвам на този пич.....кофти личност.....фалш!!!
Aнонимен
на 21.10.2011 г.
-2
 
 
Този който го познава знае че ако стане кмет тежко на града ни и на нас
-1
 
 
още едно МАСТИТО ДС-другарче!! Хвала!! Грижете се за ТЯХ..какви умни ГОЛЕМИ глави са надули..само ни е страх да не се спукат,че мнООГо са набъбнали?! Дали са взели мерки,а?:-)) Дано..защото на техните ДЕБЕЛИ глави се крепи БГ -както комуноБГ,така и демократска БГ..те са свещените слонове които крепят БГ планетата през вековете!:-))
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: