Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Мащабна спецоперация се проведе в Русенско
Автор: Екип Ruse24.bg 14:09 / 10.07.2024Коментари (0)1060
©
Специализирана полицейска операция за ефективно противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, пътната безопасност и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, участъци, махали и квартали се проведе вчера на територията на ОДМВР-Русе. В рамките на операцията служителите на ОДМВР - Русе извършиха действия на територията на различни населени места в областта. В акцията взеха участие служители с полицейски правомощия от всички подразделения на ОДМВР-Русе: от 6-те РУ в областта, от секторите за противодействие на криминалната и икономическата престъпност, охранителна и териториална полиция, пътна полиция, както и екипи от зоналното жандармерийско управление в Русе. Съвместно с част от екипите работиха и представители на митницата и горските стопанства.

При спецоперацията са проверени 549 лица, от които 40 представляващи интерес, 445 МПС, съставени са 54 акта за установени административни нарушения и 124 фиша. Издирени са 14 лица, обявени за издирване, а за срок до 24 часа по ЗМВР са задържани 5 лица. Проверени са 13 пункта за черни и цветни метали, 12 заложни къщи, 8 автосервиза и автоморги, 21 сборища, 13 питейни и увеселителни заведения, 27 търговски обекта. Съставени са 7 предупредителни протокола на лица на основание чл. 65 от ЗМВР.

Иззети са 180 грама ситно нарязан тютюн, 82 грама метамфетамин, 1145 грама суха тревна маса (марихуана) и 178 стръка растения коноп.

В хода на провежданите действия в рамките на операцията служителите на ОДМВР - Русе са установили извършителите на 26 престъпления, образувано е едно бързо производство, две досъдебни производства и са регистрирани общо 24 заявителски материала за извършени престъпления от общ характер.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Бюджет 2025
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: