Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Младите членове на ГЕРБ: БСП да престане с популизма
Автор: Екип Ruse24.bg 13:59 / 11.11.2008Коментари (0)214
© Ruse24.bg
През изминалата седмица българското общество стана свидетел на множество атаки от страна на БСП и нейните лидери, които обвиниха ГЕРБ, че се гради на корупционни схеми и практики и ГЕРБ е мутренска партия - думи казани от Премиерът Сергей Станишев и бившия вътрешен министър Румен Петков който е с доказани връзки с мафиотски босове. С тези си действия БСП иска да отклони общественото внимание от постоянните скандали от които се тресе, от безобразните й корупцонни схеми и от неоспоримото срастване на БСП с подземния свят. МГЕРБ-Русе изисква от БСП като управляваща партия ако има каквито и да е данни за подобни корупционни практики, престъпни или мутренски елементи в ГЕРБ то нека ги осветлят, а не популистки да се изказват по медиите, както правят към момента.
Българският народ вече е отвратен от низките постъпки на правителството и жалките им опити да прикрият некомпетентното си управление, които доведоха до едно - пълен провал на членството ни в Европейският Съюз, ширеща се корупция и разграбване на държавата. БСП като партия с най-голямо участие в правителството носи и най-голямата отговорност за това. Поради неспособността си да управлява и да взема адекватни мерки БСП допринесе за все по нарастващата емиграция на млади хора от страната, търсещи реализация не в собствената си страна а в страни с по добро управление. Останалите младежи които все още живеят в България са обхванати от апатията към политическият живот поради излъганите надежди и празни обещания, които постоянно получават. Съответно се наблюдава и драстично намаляване на избирателната активност сред младите.
Ние младежите от ГЕРБ-Русе работим постоянно за възвръщане на желанието на младите да участват активно в политическият живот, да бъдат креативни и внасят нови и свежи идеи необременени от тъмно минало, защото само по този начин можем да променим бъдещето си. Ние виждаме, че най-добрата а и единствена алтернатива България да поеме по пътя на икономически и културен възход е като бъде премахнато срастването на държавата с подземния свят и се прилага закона с еднаква тежест за всички. Единствено ПП ГЕРБ доказва многократно с действията си, че има волята и силата да се справи с тези проблеми.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: