Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Областният управител Пламен Стоилов преряза лентата на нов производствен комплекс на израелска фирма в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 13:11 / 13.09.2011Коментари (0)892
©
Областният управител Пламен Стоилов преряза лентата на нов производствен комплекс на израелска фирма в Русе


Областният управител Пламен Стоилов участва днес в официалното откриване на нов производствен комплекс на "Делта текстил България" ЕООД. Той преряза лентата заедно с посланика на Израел у нас - Н. Пр. Ноах Гал Гендлер, Гил Шимон - изпълнителен директор на "Делта сокс и Сантони" и Игал Херец - управител на "Делта текстил България". Сред официалните гости на церемонията бяха и Джоузеф Саар - оперативен директор на "Делта сокс и Сантони" и зам.-кметът Орлин Лазаров.

"За мен е чест да съм част от откриването на този нов производствен комплекс и го приемам като празник", каза в приветствието си пред присъстващите областният управител Пламен Стоилов. "Да съумееш в период на криза да разшириш едно производство и да откриеш нови производствени мощности е нещо, което заслужава уважение и е събитие, което наистина може да се определи като празник", допълни Стоилов. По думите му, разширяването на производството на "Делта текстил България" ЕООД в Русе е крачка напред в развитието на отношенията между България и Израел на регионално ниво. Областният управител подчерта, че новият производствен комплекс се вписва изцяло в концепцията за развитие на индустрията в региона и изрази подкрепата си за израелските и всички чужди инвеститори в областта.
Приветствия по повод откриването на новия цех поднесоха и Игал Херетц, Гил Шимон и Н.Пр. Ноах Гал Гендлер. След официалната церемония, гостите имаха възможност да разгледат новия производствен комплекс.

Макар и не голям по размери, цехът е създаден според последните стандарти за устойчиво развитие. Проектът кандидатства за оценяване по програмата LEED на Американския съвет за устойчиво развитие.

В него са инсталирани високо технологични производствени мощности, предназначени за производство на иновативни продукти, които тепърва ще бъдат представени на световния пазар. Технологията за производството им е патент на компанията и се въвежда в експлоатация за пръв път в този цех.

Машините извършват едновременно 2 характерни за този тип производство дейности. Това допринася за високата им енергийна ефективност, на база на което "Делта Текстил България" ЕООД кандидатства за субсидия по Европейска програма за Енергийна ефективност.

Друга важна характеристика е, че производственият процес е организиран въз основа на последните тенденции за непрекъснат поток на продукцията, даващ възможност за своевременно реагиране в отговор на бързо променящите се изисквания на пазара.

"Делта Текстил България" ЕООД е част от българската лека промишленост от 2002г. с основна дейност производство на чорапи за износ. Основни клиенти на дружеството са едни от утвърдените на световния пазар марки за спортни стоки.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Отбелязване на Деня на Независимостта
Хороскоп за деня
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: