Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
От ГЕРБ-Русе се срещнаха с над 100 работници от русенско предприятие
Автор: Екип Ruse24.bg 14:40 / 12.10.2011Коментари (4)1174
©
Над 100 работници и служители от едно от най-старите български предприятия за производство на тухлени и огнеупорни изделия "Труд" в Русе днес се срещнаха с кандидатите за общински съветници доц. Васил Пенчев, Веско Маринов и Тихомир Георгиев. Те представиха основните акценти от управленската програма на ГЕРБ за периода след 23 октомври в община Русе. 

И отговориха на трудни и вече почти "традиционни" въпроси, свързани с кварталите в целия град. Сред тях бяха питанията за организацията на обществения транспорт до предприятието през нощта при двусменна работа, състоянието на инфраструктурата в района на Източна промишлена зона - бул. "Тутракан", бездомните кучета. Разбира се, основен акцент бяха създаването на работни места и повишаване жизнения стандарт на русенци.

"Сега се хващаме, за да сложим края на безобразията и да тръгнат най - сетне нещата в община Русе", каза доц. Пенчев. Ние имаме амбицията да създаваме работни места и привличаме инвеститори в сферата на високите технологии, защото там се създава висока добавена стойност и съответно трудовите възнаграждения са по - големи, добави той. Това обаче ще стане при активност на избирателите на 23 октомври, за да се реализират идеите на ГЕРБ в местното самоуправление.

"Ние ви пожелаваме наистина да успеете и управлявате. В края на мандата обаче искаме да дойдете и да ни се отчетете за стореното. Защото много политици досега обещаваха, но никой не се отчете. В края на краищата оставахме излъгани. А вие сте хора на дисциплината и ГЕРБ направи много досега в страната", заяви една от работничките.

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
простолюдието слуша и се дзвери-а ТЕ говорят,дзверовете! :-) а една от крепостничките заявила мъШШката че иска отчет..как е,сигур Другарите записаха у тефтера и къде да мърдат,горките-ще се отчетат...ще..ще..ЩЕ ЩЕ!! :-)кога не са отчитали преизпълнение на плана и по петилетки?!Хората направиха Швейцария на Балканите-тя още не разбрала и не усетила,заспалата?! Ненаблюдателни хора,еййй! Е,Швейцария,вярно само за ТЯХ,ама да не издребняваме и а,редовния лаф-да не бъдем ЗЛОБНИ,хах,нъл тъй?? Почитайте ближния си,хора-а дваж повече го почитайте ако е И милионерче!! Почитайте и той ке ви пусне коматче..Тъй и тъй се споменава за кучетата помиярски,та покрай коматчето за хорицата се сещаме и за кученцата..все помиярска история-обща-и едните,и другите помияри са в кюпа!С Партията и народа,напред!От векове за векове и към ПО(-)БЕДНИ ГОДИНИ,урааа!:-))
0
 
 
като гледам интелигентните физоономии старейшински ,оххх...ръкомахане и краководене на делата...но личните джобчета не са празни ,нали! е,споко..2 млн. се изнесоха,поне границите са отворени..бъдете рахат..има път за да бъдете БЕЛИ хора! а баламите да чакат пак от СЪЩИТЕ пребоядисали се,от обслужващия персонал на Партията/Кърмилница...да ги оправи!
Aнонимен
на 13.10.2011 г.
0
 
 
Колегата е прав! Напълно подкрепям всичко казано!
Aнонимен
на 13.10.2011 г.
0
 
 
Герб, Герб, Герб.... навсякъде Герб.. по телевизията, по вестниците, по плакатите, по билдбордите....И за къде се натискат пак... Банките ни преследват за неплатените кредити а ние нямаме пари да облечем и да нахраним децата си.... Бойко оправи цяла София, направи им улиците, магистрали ала бала... спечели им гласовете... а за другите градове дърво.. направи всичко възможно да отреже бюджетите на градовете които не са с Герб-ски кметове...иииии... пак тънем в мизерия а пожарникаря се държи за шланга...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
Процедурата за избор на нов главен прокурор
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: