Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Пламен Стоилов: Ще продължим политиката на правителството за стимулиране на родното производство
Автор: Екип Ruse24.bg 10:25 / 28.09.2011Коментари (0)1353
©
Бивши и настоящи студенти от
РУ "Ангел Кънчев":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Ще продължим политиката на правителството за стимулиране на родното производство. Това ще се реализира както със строг контрол на внасяните суровини и заготовки, така и с помощта на контролните органи на местно и национално ниво". Това заяви днес кандидатът за кмет на Община Русе от ГЕРБ Пламен Стоилов по време на срещата си с мениджърския екип и служителите на голямата фирма за производство на месо и месни продукти "Чобанов".

Въпроси, свързани с развитието на спорта, на здрадвеопазването и облагородяването на кварталите отправиха служителите на фирмата към Пламен Стоилов. "Ще работим за изграждането на една елитна болница в Русе и за това да задържим добрите специалисти в нея", каза Стоилов. "Първата крачка вече е направена, с възстановяването на двете специалности "Медицинска сестра" и "Акушерка" в Русенския университет", допълни той.

Стоилов заяви, че масовият спорт е един от основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ за Община Русе. В нея се предвижда изграждането на спротни площадки в целия град, които ще могат да се ползват от всички граждани. Ще се работи и за реконструкция и модернизация на стадионите в града, които са в окаяно състояние. Публично - частното партньорство и концесията са форми за осигуряване на достатъчно средства за бърза реализация на идеите на ГЕРБ. Пример в това отношение е отдаденият на концесия стадион "Локомотив", който се поддържа в отлично състояние от частна фирма. Вече стартира ремонтът на лекоатлетическата писта на Градския стадион. Пламен Стоилов допълни, че приоритет остава и изграждането на Мултифункционалната спортна зала, за което лично премиерът Бойко Бориксов изрази подкрепата си.

Кандидатът за кмет на Община Русе Пламен Стоилов подчерта, че управленската програма на ГЕРБ за Община Русе предвижда балансирано развитие на града, като се обърне специално внимание на кварталите, а не само на централната част. "Не може квартал като "Чародейка - Север" да няма тротоари, да е обрасъл в трева и жителите му да са подложени на тормоза на глутници кучета", каза още Стоилов.

В края на срещата той призова хората да са активни на предстоящия вот, защото само така ще могат да изберат най - подходящите кметове и общински съветници, благодарение на които ще се случи бързо промяната в населените места на общината.

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Отбелязване на Деня на Независимостта
Хороскоп за деня
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: