Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Пламен Стоилов: Сигурността на хората и по-добрата жизнена среда са приоритети в управленската ми програма
Автор: Екип Ruse24.bg 14:26 / 08.10.2011Коментари (0)998
©
С аплодисменти посрещнаха жителите на русенския квартал "Здравец Север" новината за предстоящото откриване на новия АГ-комплекс в града. Дългоочакваната добра вест им донесе кандидадът на ГЕРБ за кмет на Община Русе Пламен Стоилов. За пореден път, той се срещна в импровизирана приемна на открито с граждани, за да чуе проблемите им и да се отчете за свършеното до момента, в качеството му на областен управител през последните две години.

Докато г-н Стоилов разговаряше с хората, младежи играеха футбол на намиращата се в непосредствена близост спортна площадка и се вдигаха облаци от пепел. Кандидатът на ГЕРБ за кмет определи ситуацията като абсурдна и подчерта, че един от основните приоритети в управленската му програма е изграждането на спортни площадки по европейски стандрати във всички квартали на града. Той посочи като пример наскоро откритата от вицепремиера Симеон Дянков и министрите Сергей Игнатов и Свилен Нейков площадка в кв."Дружба" до комплекс "Олимпия".

Г-н Стоилов увери седналите на даренито от ГЕРБ няколко пейки възрастни хора, че с това далеч не приключва визията му за уредени детски площадки и междублокови пространства. Той беше категоричен, че ако русенци му гласуват доверие на 23-ти октомври, няма да газят в трева до кръста край домовете си. Осветяването на района, както и обезопасяването на ЖП-линията, през която ежедневно преминават не само жителите на квартал "Здравец Север", за да отидат на работа, а и много ученици и студенти също е сред приоритетите в управленската му програма.

Хората изразиха притеснение за безопасността си и предвид намиращата се в квартала метанстанция. Кандидатът на ГЕРБ за кмет каза, че е готов да направи проверка на всяка една бензиностанция, газстанция и метанстанция в града. Ако сред тях има такива, които

©
не отговарят на разписаните норми, Пламен Стоилов няма до си колебае да ги затвори, до привеждането им в синхрон със законовите изисквания.

Що се отнася до отправения въпрос за сигуронстта на живеещите в кварталите, кандидатът на ГЕРБ за кмет изрази готовност да сформира звено "Общинска полиция", което ще бъде пряко подчинено на кмета. Служителите на реда ще се движат пеш и ще следят непрекъснато за реда в различните краища на града.

"Извели сме петте най-наболели проблема на избирателите във всички 208 секции в града, благодарение на работата на структурите на ГЕРБ сред хората. Решаването им ще бъде разписано с конкретни отговорници и в определени срокове", заяви в края на срещата си със жителите на кв "Здравец Север" г-н Стоилов. И допълни: "Гласувайте на 23-ти октомври, като зачеркнете с "Х" номер 2 в интегрината бюлетина, за да променим заедно Русе".

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: