Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Пламен Стоилов и Росен Плевнелиев: Заедно да надградим постигнатото
Автор: Екип Ruse24.bg 17:07 / 04.10.2011Коментари (0)1493
©
"Когато местната и държавната власт изповядват едни и същи принципи, а именно върховенство на закона, прозрачност и откритост в управленските действия, то тогава диалогът и сътрудничеството между тях са много по-ползотворни", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Русе Пламен Стоилов по време на срещата на кандидатпрезидетската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова с представители на русенския бизнес. И допълни: 

"В този смисъл, приоритетите в Управленската програма на ПП ГЕРБ за Община Русе съвпадат с тези на правителството. А именно: повишаване доходите на гражданите, растеж и модернизация на икономиката, ограничаване на корупцията и създаване на благоприятна и здравословна среда на живот".

Пламен Стоилов добави, че съживяването на икономиката може да се постигне като се изгради една жива и динамична връзка между общинската администрация в лицето на кмета и бизнеса.

Програмата на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова в региона приключи с концерт на централния площад в Русе. Той събра хиляди жители на града и областта, които посрещнаха с бурни аплодисменти и одобрителни възгласи Плевнелиев и Попова. На сцената бяха представени и кандидатът за кмет на Община Русе Пламен Стоилов, кандидатите за кметове на останалите общини в областта, листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници и кандидат-кметовете за малките населени места. 

За да ги подкрепят бяха дошли и народните представители на ГЕРБ от 19-ти МИР Пламен Нунев, Десислава Атанасова, Светлана Ангелова и Даниела Миткова.

"Това е големият отбор на политическа партия ГЕРБ, който влиза в тази кампания с една единствена цел - да представим какво ще правим, да се запознаем с реалните проблеми и въпреки трудностите да ги решаваме с помощта на правителството», каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Искам внуците ми да останат в Русе. Вярвам, че с вашата подкрепа ще успея да постигна тази дългоочаквана от всички промяна - Възраждането на Русе. Смятам, че ключа за успеха е в екипната работа - нещо, за което вече сме доказали умения заедно с правителството и народните представители от ПП ГЕРБ", каза кандидатът за кмет на Община Русе Пламен Стоилов.
"Подкрепете мен, Росен, нашите кандидати за общински съветници и кметове, за да продължим с трудните, но много важни реформи за нашето отечество, за нашите деца и за нашите внуци", призова кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова. 

"В България има нов тип политика през последните години. Министри, които не обещават всичко, но това, което обещават го изпълняват. Резултатите ги виждате всички вие. Сега трябва да надградим постигнатото", каза пред събралото се множество кандидатът за президент Росен Плевнелиев. И още: "Необходима ни е вашата подкрепа, за да изградим модерна България. Това е нашата кауза, това е нашата битка - градим модерна България, градим Русе!".

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: