Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Пламен Стоилов се срещна с работници и служители на "Аристон С"
Автор: Екип Ruse24.bg 14:48 / 20.10.2011Коментари (5)1369
©
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Русе Пламен Стоилов се срещна днес с над 500 работници и служители на голямата фирма за производство на облекло "Аристон С" в Русе. Той представи накратко приоритетите от своята програма за управление на община Русе в периода 2011 - 2015 година съвместно с кандидадите за общински съветници от листата на ГЕРБ Бедрос Пехливанян, Веско Маринов, Михаил Павлов, Михаил Милчев, Тодор Николов и Марияна Иванчева.

"Аз съм съвсем обикновен човек, русенец, здраво стъпил на земята. През живота си съм работил за държавата и хората. Смятам, че това е една школа, която те кара да бъдеш упорит и постоянно да гониш целта", заяви Пламен Стоилов. Една от целите му като бъдещ кмет с екипа ще бъде подкрепа за бизнеса и създаване на условия за привличане на повече инвеститори в община Русе. Даден бе пример с великолепния спортен комплекс, изграден от дружеството в стадион "Локомотив", предоставен и на концесия от община Русе. В същото време "Аристон С" е пример за просперираща фирма, която помага за случването на спортни и културни събития в региона от години. Г-н Стоилов пожела по време на мандата му да има повече такива дружества, които да създават повече работни места и така да се повиши жизнения стандарт на русенци.

"Ние не обещаваме, а работим. Имаме вече проблемите на всеки квартал и малко населено място от повече от година. Подготвили сме пакет от мерки, който ще реализираме след 23 октомври, каза Пламен Стоилов. Той даде гаранции, че добрите неща за възраждането на Русе ще се случат, тъй като се ползва с подкрепата и доверието на правителството, както и на народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе.

"Моята молба към вас е да бъдете активни граждани, призова г-н Стоилов. Важно е да дадете своя глас най - малкото защото след това ще имате правото да си искате този кмет и тази общинска администрация да работят за вас и да изпълнят това, което очаквате", заяви в заключение Пламен Стоилов. И призова хората, ако искат Русе да се промени да отбележат с "Х" номер 2 в четирите бюлетини, с които ще упражнят правото си на глас тази неделя.


Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
те същите бяха 45+22г. на народния врат стъпили-помните ли карикатурата на великия Бршков-за Алеко и бай Ганьо? та същите са,че сега ще пуснат ей така кокала милионен ли?? айде де..по христиЕнската няма да стане...мхъм.Не само че е не е "скромен" партсекретар ами е цяло ДС другарче.Нали разбрахте-те са богопомазаните в БГ! къде БЯЛА Европа цяла има такива?? Нямат ни един,евронещастниците!:-)никъде-само БГ е печелившата..няма напечелване тая страна с тия другари...!! Ура!
Aнонимен
на 20.10.2011 г.
0
 
 
Само едно не ми е ясно, този защо така явно иска да се провали на изборите, та е тръгнал да се излага така серсемски, като партиен секретар да обикаля по цеховете и фабриките?С какво право ще се изтъпаниш при хора на които надницата им е непосилнаи след срещата си с него ще трябва да си доработват, кой ще плати престоя, или пък ако са в почивчица, кой ще им даде право да си допочинат от него после, егати глупавия досадник/кандидат кмет/.
0
 
 
и отново шивачките,и отново чорападжийките ..нямат чет стройните редици построени мирно!браво,драго е да се гледа!нямат чет трудещите се...пролетариата в България! Хвала-там е силата на България,в тоя юмрук!:-) как е ,рапорт даден-рапорт приет,обещаха ли да гласуЮт ,а?:-) работата му е майката..:-)) и да се гласува...най-малкото -до гроб!:-()
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
Процедурата за избор на нов главен прокурор
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: