Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Проучване: 42 % готови да подкрепят Пламен Стоилов
Автор: Екип Ruse24.bg 09:54 / 21.10.2011Коментари (9)1814
©
Рекордно висока избирателна активност се очаква в неделния ден, сочат резултатите от проведено в края на миналата седмица блиц проучване сред жителите на град Русе. Според него над 65 % от имащите право на глас ще отидат до урните. Най-активни по традиция ще бъдат пенсионерите, както и заетите в частния бизнес и публичния сектор. Дублирането на президентския и местния вот са в основата на очакваната висока избирателна активност.

Проучването сочи, че в средата на двугодишния си мандат ГЕРБ запазва високо одобрение сред избирателите. 48 % от анкетираните дават положителна и по-скоро положителна оценка на работата на правителството. Това е причината над 42 % от гласимащите да са категорични в избора си за кмет в лицето на Пламен Стоилов. Неговите основни опоненти Искрен Веселинов и Орлин Лазаров заедно не успяват да постигнат такъв резултат, което се дължи на натрупаните от двамата негативи, в следствие на неефективното си участие в управлението на общината през последните години. Това на практика означава, че съществува реален шанс още на първи тур ГЕРБ да излъчи както мнозинство в местния парламент, така и бъдещия кмет на Русе. 

Данните от това проучване сочат, че Пламен Стоилов е предпочитаният кандидат, както за симпатизантите на ГЕРБ, така и за поддръжниците на редица политически формации в дясно-центристкия спектър. 

Що се отнася до президенсткия вот, нагласите на русенци се разпределят както следва: Росен Плевнелиев събира 46% от гласовете, докато Ивайло Калфин и Меглена Кунева си поделят съответно 17% и 14%.

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Проучване: 42 % готови да подкрепят Пламен Стоилов" хаха..има си хас..така е от десетилетия в резервата..: "ВИНАГИ ГОТОВ!"хаха Ако си позволим да НЕ подрепяме никой от ненаситните за лапане и власт..нали няма да сме врагове на родина и народец или..?!а?:-))На 100% НЯМА да подкрепим никого..ний сме по-велики от ваште жалки 42 %..моите са кръгло 100%-за НИКОГО!!:-))Соррри,ама за НАГЛЕЦИ и ЛАПАЧИ глас нанай!Ама за какво са му врагове излишни на тоя нароТТТ..той сам си е голям враг!!:-))
Aнонимен
на 22.10.2011 г.
0
 
 
Ха ха ха, 42%. В Русе все още делът на олигофрените е доста под 42%
0
 
 
я гледайте какви магически движения правят хората с двата горни израстъка-на снимката!! я каква гимнастика и труд...Това са магьосници..ще ви позавъртят главите-малко свят ще ви се завие,звезди посред бял ден и т.н.,ама нищо-свикнали сте!:-)да почитате другарите,еййй- и да ги избирате,ейй,ама ха!!
Aнонимен
на 21.10.2011 г.
0
 
 
кои определи тези проценти.може би самата гербаджииска подлога пламенчо стоилов, сигурно докато спинка кротко и чака краси даков да му напазарува гласовете,или да понатиснат този, онзи с партийните си ооооо грешка милиционерските си методи. даже и в съништата си тези юнаци с герберски калпаци са отново нагли,лъжливи доносници.но надявам се че няма кои да им се върже на лумпенските братвежи.нека им покажем че няма кои да гласува за краси даков,кръгът космополитън и прислужникът им пламенчо милиционерчо.
0
 
 
не ми пука нито за ДС-кадрите,нито за ятаците на ДС-кадрите-за двамцата велики фаворити думам.Но няма как-след като ТИЯ и ТАКИВА бяха,са и ще бъдат кметове и вождове български-сорри,много скоро ви оставям с тях да градите БГ и светлото комунобъдеще,а ази заминавам за Дания след месец по работа и живот! Голям журналзиъм,ей...не падат по-долу от "Раб.дело" навремето!! Научаваме че както винаги в БГ-щяло да има голям УРОЖАЙ,разбирШШШ ли!! Голямо гласуване и жънене на урожай! от 9.9.1944г. ДС-другарите жънат тоя урожай-с подкрепата на племето! научаваме и друго,че:"Най-активни по традиция ще бъдат пенсионерите, както и заетите в частния бизнес и публичния сектор. " Какъв Джурнализъм с главно ДЖ само..като ДЖувка се гъне и връзва,ти казвам!!:-)) Демек всички ще бъдат най-активни..само децата-не,но те са без право на глас,горките! Най-активни щели да бъдат и..се изреждат ВСИЧКИ(?!)..велико,безценно! Но какви са тия жалки проЦЕНТИ,,тия жалки ЦЕНТове ?? 30-40-50??(сигур щото и мин.заплата е така жалка-135 евро!) Защо е това отстъпление..давайте,трябва поне 99,9% да се докопа! ТЕ са !! Но най-вече..ТОЙ Е!! :-)) Вървете гласУЙ-УЙ-те!!:-))
0
 
 
Всъщност са познали! Пламен Стоилов ще бъде подкрепен от 42%, но на балотажа. 58% ще направят кмет Искрен Веселинов.
Aнонимен
на 21.10.2011 г.
0
 
 
хахаха..абе вие герберите верно ли сте толкова заблудени и си вярвате на измишльотините или само се правите на ударени и се мъчите да излъжете русенци...този лилипут с лукави очички, обслужващ интересите на Красьо Даков, бившо ВКР ( всеки знае какво значи това) посмъртно не може да събере 48%... ще отиде на балотаж...ама ГЕРБ гответе се за наказателния вот на народа...писна ни от милиционерчета, по-нагли и некомпетентни сте от всички досега...особено в Русе
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
Процедурата за избор на нов главен прокурор
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: