Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Решават проблемите с тока на "блока на АОНСУ"?
Автор: Екип Ruse24.bg 09:44 / 27.09.2013Коментари (0)936
©
Представители на ЕНЕРГО-ПРО Варна, начело с управителя на дружеството Стефан Абаджиев, се срещнаха вчера с живеещи в сградата на АОНСУ в Русе. Срещата се организира по инициатива на кмета Пламен Стоилов и имаше за цел намирането на решение на проблемите на собствениците на жилища във въпросната сграда с електроснабдяването и плащането на сметките за електричество. На нея присъства и заместник-кметът по устройство на територията Димитър Наков. 

От срещата стана ясно, че единственият начин за решаване на проблема е учредяване на право на преминаване през терен, който е на собственика на сградата - фирма "Рали 2003" ЕООД. Целта е да се прокарат до сградата електрически кабели, които да бъдат свързани с близкия трафопост.  Абаджиев уточни, че искане за това може да се отправи към ДКЕВР. Наков подкрепи това предложение. Срещата приключи със заявено желание от страна на ЕНЕРГО-ПРО Варна, Община Русе и собствениците на жилища в сградата на АОНСУ за скорошно разрешаване на казуса.

По-късно представителите на ЕНЕРГО-ПРО Вана се срещнаха с кмета Пламен Стоилов. В разговора се включиха и заместниците Даниела Шилкова, Свилен Иванов, Димитър Наков и и.д. главен архитект Живка Бучуковка. Стоилов определи ЕНЕРГО-ПРО Варна като ключов партньор на Община Русе и даде висока оценка на досегашната комуникация с дружеството. Той благодари, че мениджърския екип се е съгласил за среща с живеещи в АОНСУ и изрази надежда, че казусът ще намери решение. 

Абаджиев подчерта, че форматът на срещата е знаков и заяви, че той е първи по рода си за дружеството. На нея бяха обсъдени възможностите за решаване на различни въпроси, възникнали в съвместната работа на дружеството и Община Русе, както и начините за скъсяване на сроковете на административните процедури.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Пожари 2024
Космическа надпревара
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Хороскоп за деня
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: