Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Светещи реклами тормозят русенци
Автор: Екип Ruse24.bg 17:07 / 31.03.2012Коментари (8)726
©
Светещи реклами на две от възловите кръстовища в Русе не дават на стотици обитатели на близките блокове да мигнат нощем. Кръжим като сомнамбули по балкони, огрени от многоцветни лъчи и чакаме да съмне. Дори да пускаме плътно щорите на прозорците, няма спасение.

Единият дисплей е на метри от сградата на полицията. Освен в общината алармирахме и там, че положението е нетърпимо. Даже сформирахме група във фейсбук, да разберат за нас в цяла България и дано някой ни помогне - поне със съвет как да действаме в този случай. Видели сме се в чудо.

Тормозът е страшен. Светлината действа на нервите и ни прави неработоспособни през деня.

Късмет е и че досега не са станали катастрофи. Ярко огрените дисплеи заслепяват и шофьорите от движещите се насреща автомобили и им отвличат вниманието. Силно се съмнявам, че точно в малките часове хората, които минават през това място с леките си автомобили, ще се прехласнат по предлаганите продукти и още сутринта ще хукнат да пазаруват или да звънят на фирми по обявените телефони.

В случая рекламите дори постигат обратния ефект.

Те само отблъскват потенциалните потребители на стоките заради неподходящия начин на реклама.

Разбирам, че от общината гледат да печелят колкото се може повече приходи за бюджета си, като предлагат рекламни площи под наем.

След като сключи договори обаче, кметската управа трябва да се интересува не само от приходите, а и за спокойствието на данъкоплатците си.

За фирмите е ясно, те гледат да си осигурят повече рекламодатели. Но от това страдат невинни хора

Източник: в. "Труд"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.04.2012 г.
0
 
 
Дисплеят на 'кръговото' е прекалено ниско и затова се получава заслепяващият ефект. Ако бъде повдигнат с няколко метра нагоре, ще може да бъде налюдават само отдалече, без да заслепява когато се приближим до него. Относно живеещите в района - остава и уличното осветление да бъде изгасено, за да не ви пречи.
Aнонимен
на 01.04.2012 г.
0
 
 
лично аз се засмях със задника си, като прочетох коментара от фирмата- собственик по повод недоволството на гражданите - било акция от страна на конкуренцията..брях...голям рекламен бизнес се въртял в Русе, голямо нещо..явно от фирмата нямат никакъв усет как се прави реклама и ПР - тръгват с рогата напред и вместо да признаят за проблема и да потърсят разумно решение, те говорят глупости по адрес на справедливо недоволните граждани...типично по балкански..ама ще видим кой кого накрая
Aнонимен
на 01.04.2012 г.
0
 
 
Аз също съм шофьор и мога да кажа, че въобще не ми пречи въпросния билборд, нито през деня нито, през нощта. Като не искате да ви свети, или блести си пускайте щорите, или вървете да живеете на село да му се не види!!! Ами ако бяхте във Лас Вегас, как щяхте да карате нощно време бе??? Кой ви даде книжките... оптики има, като не виждате, карайте с очила. После града бил западал.. ми като има ограничени хора, как няма да запада. Аз също живея на място, където е облещен един ОГРОМЕН прожектор, ама никога не ми е пречело... особено пък като си пусна. щорите
0
 
 
Току що минах покрай кръговото - от силния вятър огромния дисплей се е катурнал на една страна. Код жълто ни оттърва от тормоза.
Aнонимен
на 01.04.2012 г.
0
 
 
че толкова ли няма еди авджия.....с бренекето....и отдалече става,аха...
Aнонимен
на 01.04.2012 г.
0
 
 
наистина не му е мястото там,всеки иска да рекламира на краговото засхтото е възлово място но трябва да се мисли за сигорноста на пешеходците и водачите .ако стане катастрофа там кои ще поеме отговорност г-н Стоилов!хайде да почнете да работи те за Русе малко,не само за Дакови и Нунев!!!
Aнонимен
на 31.03.2012 г.
0
 
 
Аз съм шофьор и дори през деня дисплеят на кръговото ме заслепява. До сега смятах, че може би само на мен ми пречи, но разбирам, че не е така.Господа от Общината, моля преместетер билборда на по-подходящо място!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: