Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Бавят пари в Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 11:55 / 18.11.2009Коментари (1)867
© Ruse24.bg
Финансовото положение във ФК "Дунав" става все по - тревожно, съобщава в. "Утро", цитирайки футболисти, пожелали анонимност. Те държаха да подчертаят, че нямат нищо против шефа на УС Божидар Йотов и члена на съвета Валентин Христов, които правели всичко възможно, за да закърпят дупките.

 "Двамата наистина са плътно до нас и не можем да отречем, че също са притеснени, но и ние не можем да издържаме повече. Имаме да получаваме по заплата и половина и по 5 премии. Казваме го за първи път пред медия. Не че искаме да нагнетяваме напрежение, напротив. Както виждате, досега тренирахме, играхме и мълчахме. Никой от нас не си позволи да скочи и да се оплаква. В отбора обаче има момчета от други градове, които искаха да се приберат по родните си места след мача с "Любимец", но нямаше как да си тръгнат, защото нямат пари за билети. И всичко това на фона на второто място на отбора във временното класиране", обясниха футболистите.

Според тях, ако русенската общественост и бизнесът в града не схванат сериозното положение с финансовия недоимък и не се съобразят с челната позиция на състава в Източната "Б" група, "Дунав" ще тръгне съвсем скоро по пътя на "Спартак" /Вн/. А този път води към разпад на тима. "Напълно съм съгласен, че момчетата имат семейства и трябва да ги хранят. Не крия, че сме в затруднение, но така е с повечето клубове в България - погледнете "Спартак" /Вн/, "Родопа", плевенските клубове и др. Нашите футболисти имат да вземат половин заплата за септември и цяла - за октомври. Правим всичко възможно, за да намерим средства и още този петък да дадем известна сума. Не мислете, че на мене ми е лесно в тази обстановка и че се радвам на безгрижие", бе коментарът на Валентин Христов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поздрави от Пловдив.Поздрави и на фен-клуба Ботев от наи европеиския град.Там краи реката имате само един отбор,но и тои е закьсал от кьм пари.БФС е мафия и им личи.Може ли да има толкова отбори при маисторите от югоизточна Бьлгария колкото в цяла Северна.Не говоря за тази година.Русе,Плевен,Добрич,Тьрново,Спартак Варна са в по-окаяно положение от пограничните Сандански и Петрич примерно.Сигурен сьм че ако Дунав влезе в А група ще има повече публика от двата града плюс Мездра и Своге взети заедно.Футболния отбор е тьрговско предприятие кето служи за параван за печалби Примери много.Затова се продават а не подаряват.Президентите на отбори са сред наи корумпираните бизнесмени.В Пловдив има идея отбора да се откупи от феновете.10 000 ако дават по 300 лева годишно ще може отбора да се издьржа в А група дори.Примери по света много.Общината сьщо ще е заинтересувана защото това са 10 000 гласоподаватели и данькоплатци.Но трябва да се трьгне от наи долу за да се оттьрвем от цирея Христол.Има и по богати които ще закупят повече акции.Ще е по прозрачно.Но всичко това става с борба а без нея няма победа.Успех вьв вашата борба за любимия ви тим
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Русе е домакин на държавния турнир по скокове на батут "Купа Северна България"
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: