Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Традиционен турнир по билярд "10-та топка" се проведе в Бяла
Автор: Екип Ruse24.bg 11:39 / 20.01.2010Коментари (0)439
©
На 16-17 януари се проведе традиционен турнир по билярд „10-та топка" в гр. Бяла /Русенска област/ в билярд клуб "Корона", съобщиха от ГЕРБ, които са негови организатори. Турнирът бе открит от Евгени Димов, председател на СОПД "Корона", който запозна участниците с регламента на турнира,както и с представянето на членовете на клуба в мъжкото и юношесткото първенство на България по билярд за 2009 г.

Спечелените от Радостин Димов 11 медала, една купа, двата финала в мъжкото първенство на България, най-добър юноша на евротурнир в Бургас, второто му място в крайното класиране за юноши, 8-ма и 9-та топка, както и шестото му място в крайното му класиране при мъжете са достойни за уважение. Прекрасно се представи и Георги Георгиев с първото си място на 8-ма топка за юноши и третото на 9-та в крайното класиране.

Необходимото уважение бе засвидетелствувано и към Галин Димов - едно 5-то и две 9-ти места в мъжките турнири, като същият е 18-ти в крайното класиране. Отлично се представиха Йордан Желязков - с едно 5-то място в тунирите при мъжете, както и две 5-ти при юношите. Липсата на спортно щастие попречи на Маргарит Сашев за по-доброто му представяне в мъжкото първенство за разлика при юношите където има две 5-ти места.

Поздравление към децата и успех в борбата за приза отправи Пламен Нунев - народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе и областен ръководител на ГЕРБ, член на Изпълнителната комисия на партията. Той не скри радостта си от резултатите на членовете на клуба, като ги поздрави и им пожела успех през настоящата спортна година, както и успех на турнира за всички участници. Мариан Антонов - общински ръководител на ГЕРБ, както и Ю. Симеонов - кмет на община Бяла, приветстваха състезателите и гостите на турнира.

Участниците бяха поздравени с танци от ученици на НУ "Св.св Кирил и Методий"- гр. Бяла. Участвуваха 55 състезатели, от които 38 играха квалификация и излъчиха 14 състезатели. Основната схема бе за 32 състезатели, в която влязоха 18 играча - членове на клуба и 14 състезатели, излъчени след квалификацията. Победител и носител на преносната купа за 2010 г.за втори пореден път е Радостин Евгениев Димов,

На второ място се класира Георги Ангелов Георгиев, трети - Йордан Николаев, четвърти - Денислав Тилянов. Паричните награди за победителите и грамоти връчи кметът на Община Бяла г-н Симеонов в размер на 120 лв.- първо място, 80 лв.- второ място, 60 лв.- трето място и 40 лв. четвърто място. Медалите за победителите, както и ключодържателите с логото на клуба за състезателите направили поне една победа, осигурени от ГЕРБ, връчи Евгени Димов. Връчени бяха и наградите от Мтел за първите трима в класирането по един GSM и фирмен бележник. В паричните награди с лични средства се включиха и Пламен Нунев и нотариус Димитър Джонов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Почина легендата Тото Скилачи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: