Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бизнесмените не уважиха апела за помощ от ФК "Дунав"
Автор: Екип Ruse24.bg 14:04 / 05.02.2010Коментари (3)2017
© Ruse24.bg
Нито един от поканените русенски бизнесмени не уважи поканата на кмета за участие в срещата -разговор по проблемите, свързани с издръжката на ФК „Дунав" и желанието на спортната общественост отборът да се завърне в елитния футбол.

В зала 1 присъстваха единствено спортно-техническото ръководство на клуба, част от членовете на фен-клуба, привърженици и журналисти, трима общински съветници. По тази причина срещата, лайтмотивът на която трябваше да бъде „Да върнем „Дунав" в елита на българския футбол!", протече като разговор около това каква златна възможност най-вероятно ще се пропусне.

Сега е златната възможност за щурмуване на елитната група. С предлаганите от БФС промени в структурата на първенствата, предвиждаща намаляване състава на „А"-група и създаването на единна „Б"-група това вече едва ли ще е възможно, категорични бяха всички.

„Дунав" няма да се откаже от целта да се класира поне за баражите за влизане в елита, но ако бизнесмените не отворят не само сърцата, но и касите си, всичко ще остане поредната несбъдната мечта, беше становището на присъстващите.

Около половин милион бил нужен за да успее Дунав да стигне до баражите, заяви членът на УС на клуба Валентин Христов. От залата дойде идея общинските съветници да се откажат от възнагражденията си и така да се осигурят 1/4 от парите. Шансът това да се случи обаче е малък, заяви съветника Свилен Иванов.

Източник: ruse-news.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Еей братя, влизане, та влизане. А като в влезем в А група какви ще ги тръшкаме. Там доста повечко пари си трябват. Аз също много искам Дунав да се върне в А група, където му е мястото, но без пари няма как да стане.
+1
 
 
След като никой от т. н. бизнес не се интересува от Дунав, остават само феновете.Нека повече хора посещават мачовете , да си плащат 2 - та лева , а не да се правят на луди за един.По 5 - 6 хил. да идват на мач, поне за премии да остане пак ще е добре.Не влезем ли тая година , след обединението на Б - групите , което се готви почти няма да имаме шанс вече.Реално погледнато имаме много добър и най - вече опитен отбор , няколко бивши играчи се върнаха , така че шанс поне на терена има , жалкото е , че се коментират неща , които са свързани предимно с финансии.Само Дунав и всички на стадиона - няма друго спасение !!!!
0
 
 
да им разрешат да построят мол на мястото на стадион дунав,и тогава нашите новобогаташи ще развържат кесията,друг е въпроса 4е българският възрожденски дух е отдавна мъртъв,еснафщина и егоизъм,джипове и 4алга това е реалноста
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Почина легендата Тото Скилачи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: