Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Феновете на Дунав поискаха помощ от бизнеса с декларация
Автор: Екип Ruse24.bg 09:48 / 15.02.2010Коментари (1)598
© Ruse24.bg
В специална декларация феновете на Дунав поискаха помощ от русенския бизнес. Те смятат, че в града има достатъчно фирми, които могат да помогнат на тима да продължи съществуването си и да атакува "А" група. Ето и декларацията:

От Клуб на привържениците на ФК "Дунав" - Русе "Дунав завинаги"

Феновете на "Дунав" мислят, че Русе е град, създал и продължаващ да създава достатъчно възможности за развиване на бизнес, както заради разположението си на втората по големина река в Европа, така и поради историята си. Факт е, че в Русе има редица фирми, които са сред водещите в различни сфери, както в България, така и на Балканите, а дори и в Европа. Немалка част от тях дори с гордост се титулуват, като "русенски". В много други градове, както у нас, така и в съседна Румъния, а и в много други държави в Европа и света, има примери за добро взаимодействие между представителите на бизнеса и местната власт, съобразено с необходимото законодателство, и изразяващо се в осигуряване на спокойно съществуване на футболен клуб в елита. Вярваме, че това е възможно и ТУК в Русе. Убедени сме, а историята и фактите категорично доказват, че Русе е футболен град. Дори и във втория ешалон ТУК на Градския стадион има публика, за която мечтаят много отбори в страната. Малко са и и русенците, които пропускат при първа възможност да се похвалят заслужено сред хора от други градове, как преди 35 години ТУК на Градския стадион славният "Дунав" победи не кой да е, а италианския "Рома" с 1:0 в мач за Купата на УЕФА, а родните грандове "Левски" и ЦСКА пътуваха към Русе с единствения въпрос - "С колко ли ще паднем този път?!" Ние вярваме, че където е текло - пак ще тече! Ние вярваме, че този треньор и тези футболисти на ФК "Дунав" от Русе имат нужният потенциал и качества да изпълнят мечтата на хиляди русенци - ЗАВРЪЩАНЕ В ЕЛИТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СЛЕД БЛИЗО 20 ГОДИНИ ИЗГНАНИЕ! 20 години, през които ние не спряхме да подкрепяме любимия "Дунав" навсякъде и по всяко време - НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ СЕГА!

От "Дунав Завинаги" от Русе








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Почина легендата Тото Скилачи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: