Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Русе пак ще е столица на българския женски баскетбол
Автор: Екип Ruse24.bg 11:53 / 03.03.2010Коментари (5)1807
© Ruse24.bg
Пред феновете на баскетбола в Русе се задават нови големи празници, защото федерацията заложи категорично на нашия град като домакин на квалификационните мачове на националния отбор за жени. Информацията за това решение била потвърдена и от президента на федерацията Михаил Михов.

"Т-н Михов ми се обади по телефона, за да ми каже, че изборът на Русе за домакин е провокиран от впечатленията на баскетболните ни капацитети за чудесната публика и невероятната обстановка в залата. Молбата му беше да огледаме залата и да преценим дали се нуждае от някакви подобрения. Аз мисля, че тя е в отлично състояние", обясни Падалски.

Избраничките на испанския селекционер Хосе Мария Бусета ще проведат в началото на август първи лагер на русенски терен. Самият Бусета, изгледал на няколко пъти мачовете в Русе, бил очарован от феновете в нашия град. А любителите на баскетбола в града ни ще дадат рамо на селекцията му в мачовете срещу Унгария /6 август/, Фенландия /14 август/, Турция /17 август/, Черна гора /23 август/. За Евробаскет 2011 ще се класират първите два отбора от нашата група. На й- сериозните съперници на нашите за тези позиции се очертават да бъдат съставите на Турция и Черна гора.

Междувременно стана ясно, че срокът за приемане на документи за конкурса за мениджър на "Дунав Еконт Експрес" ще бъде удължен до края на март. Постъпилите до момента кандидатури били две. Желаещите да се захванат с такава отговорна работа могат да подават заявки на padalski@abv.bg

Източник: в. "Утро"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ще се изядете , бе хорааааа!!!!! дали за футбола , дали за баскета , постараха се да има и за двата спорта,макар,човека,който лобира за баскетбола в града в общински съвет да можеше да въздейства.....,но не го направи,нали????? къде ви е патриотичния русенски дух?
0
 
 
Не мога да вдяна , защо футбулните фенове тук са настроени негативно към тези , на баскетбола!!!!!????? Какво се случи с русенския партиотичен дух? И в крайна сметка , дали човека , който лобира за бюджета на баскетбола в общински съвет не можеше,при желание от негова страна да се ,,облажи,, с повече бюджетни средства , за сметка на футбола???? Мислете , бе хора!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Почина легендата Тото Скилачи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: