Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Федерацията по културизъм организира турнир в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 15:58 / 14.04.2010Коментари (0)1110
© Ruse24.bg
Българска федерация по кулуризъм и фитнес и Power&Beauty Fitness Shops, със съдействието на Генералния спонсор на БФКФ - Super-Max, организират в Русе Републикански турнир по културизъм - кръг от националния спортен календар на федерацията. Турнирът ще се състои на 17 април 2010 г. в гр. Русе, зала „Дунав" от 19.00 ч.

Наградният фонд в размер на 7 000 лв. е предоставен от Българска федерация по кулуризъм и фитнес и нейния генерален спонсор Super-Max, който за втора поредна година подкрепя федерацията.

Генералният спонсор на Българската Федерация по културизъм и фитнес - вторият по големина производител на самобръсначки и козметика за бръснене - Super-Max Group е водеща компания в индустрията за Персонална грижа, специализирана в производството на широка гама самобръсначки и козметични продукти.

Специално за най-големите фенове Super-Max ще организира любителски турнир по вдигане от лег с тежест 100 кг. с награда от 150 лв. за победителя. Записването е в деня на състезанието на рекламния щанд на марката.

Съревнованието в Русе ще се проведе в следните категории: младежи, до 70 кг.,
до 80 кг., до 90 кг. и 90+.

В състезанието ще участват над 50 състезатели, сред които Христомир Христов - двукратен европейски шампион, двукратен световен шампион по културизъм в категория до 80 кг. от първенството на планетата в Катар през 2009 г. и носител на титлата от турнира Super-Max Cup, провел се в София през октомври 2009 г. Христомир Христов е първият българин с професионална състезателна карта на IFBB и първият българин, който тази година беше поканен да участва в турнира „Arnold Sports Classic", където зае второ място. На състезанието се очаква да присъстват 1 200 зрители.

Билети могат да бъдат закупени от магазина на Power&Beauty Fitness Shops, гр. Русе, площад „Възрожденски" №4 (пред Пантеона), от хотел „Космополитън" (фитнес зала), фитнес зала „Титан" и фитнес зала „Трисет" в града.

 

Преди турнира, от 16.30 ч. в зала „Дунав" Power&Beauty Fitness Shops ще организира единственото по рода си изложение на продукти на водещи фирми от света на фитнес индустрията - хранителни добавки, фитнес уреди и аксесоари. На щанда на Power& Beauty Fitness Shops посетителите ще имат възможност да опитат най-добрия протеин в света -
100 % WHEY GOLD STANDART. Входът за изложението е свободен.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Почина легендата Тото Скилачи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: