Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
В "Дунав" ще се борят до последно и с 2 лева в джоба
Автор: Екип Ruse24.bg 09:14 / 29.04.2010Коментари (2)1153
© Ruse24.bg
Членът на клубната управа на ФК "Дунав" Валентин Христов се срещна с футболистите от представителния отбор за разговор, на който трябваше да бъде даден отговор на поставения от играчите тежък въпрос кога ще получат забавените си заплати и премии.

"Ако клубът разполага със средства, няма да ги държим в касата и ще ги раздадем веднага. Факт е, че имаме сериозни затруднения. Казах на момчетата, че ги разбирам, но ги призовах да се вдигнат и да защитят очакванията на феновете за добра игра и победа срещу "Любимец". Мисля, че ме разбраха", обясни Христов.

В същото време футболисти, пожелали анонимност, заявиха, че са адски изнервени от хроничното безпаричие. "Моралът си е морал, но когато имаш два лева в джоба, как се живее?", попитаха риторично те. Според тях клубът им дължи премии за победни мачове от миналата година.

Междувременно дисциплинарната комисия към БФС лиши от състезателни права за 1 мач Станислав Антонов. Той ще трябва да плати и глоба от 100 лева. Станката получи червен картон на мача срещу "Черноморец" в Поморие, когато бе принуден да напусне наказателното поле и да спре с нарушение откъснал се сам срещу него играч на домакините.

Източник: в. "Утро"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Чеша се по главата и не мога да заспя.
на 30.04.2010 г.
0
 
 
Много е подло от страна на мениджмънта на "Дунав"-Русе да искат от играчите добри резултати без да им плащат. Това дори по Живково време го нямаше. Срамота!
0
 
 
За каква А група говорите клошари.С 2 лева в джоба по добре регистрирайте Дунав в Каменица фен купа.А сега ако сте истински привърженици на това футболно Гаврошче всеки да върне на вторични суровини буркани,ламарина,хартия и така да съберете някой лев за заплати на футболистите.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Почина легендата Тото Скилачи
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Григор Димитров опитоми Новак Джокович пред 12 хиляди в София
Григор Димитров спечели първия сет срещу Новак Джокович в София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: