ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звезди издадоха тайните си за Коледа | ||||||
| ||||||
Гледам да разнообразявам реда, да не са съвсем един и същи нещата на коледната трапеза“, издаде кулинарните си тайни шеф Кустев. Топготвачът се хвали със сериозен репертоар от рецепти и идеи, но по празниците Кустев уважава традициите, с щипка креативност. "Празнувам по традиционния български начин с постното на Бъдни вечер, мазното на Коледа било то пуйка, пиле, свинско, какаото и да е месо“, разказа Кустев. Въпреки оригиналността на готвача в сърцето му за Коледа найлюбими са му традиционните неща. "На Бъдни вечер любима ми е питката. Хубаво е с нея да има нещо да се топне“, призна си той. Софиянецът, който е готвил за политици от ранга на турския президент Реджеп Ердоган, Маргарет Тачер и за звезди от шоубизнеса като Брад Пит, не ощетява и семейството си от кулинарните изкушения. "Преди майка, като беше жива, тя приготвяше трапезата, но сега ми се налага аз да я приготвям“, откровеничи готвачът. Ала Кустев не е единственият с козове в ръкава. "Този път съм намислила да изненадам цялото семейство с една рецепта за постен десерт, какъвто не бях срещала досега - тя ми е подарък от близки на сърцето ми духовни сестри нямам търпение да видя, дали ще се получи. На страницата ми във фейсбук, както и в профила ми в инстаграм ще поместя видео, в което ще покажа как се прави този любопитен десерт, подходящ за коледната трапеза“, откровеничи Мира Добрева. Любимата персона на малкия екран също предпочита да прекарва празниците по традиционен начин, но с щипка вкус. "Както обикновено, на Коледа ще бъдем у дома цялото семейство. В приготвянето на празничната трапеза винаги ми помагат моята майка и дъщеря ми - Лори има невероятен усет за изискани и много вкусни ястия, аз съм по-добра в декорацията“, разказа тя. Синеоката красавица Диляна Попова пък тази година ще разчупи нещата и ще експериментира с нещо ново. Актрисата заяви че тази Бъдни вечер не тя ще сготви вкуснотиите за трапезата ами специален център-ресторант за приготвяне на здравословни природосъобразни растителни храни. Попова призна, че за самата нея е по-важно да има "пълноценно време“ с любимите си хора, отколкото цял ден да бърка манджи, пише "България Днес“. Менюто включва крем супа от тиква с цели листа спанак, традиционна боб чорба и автентични вкусове като зелеви сарми и лозови сарми. Разнообразието се допълва с пълнени сушени чушки с ориз и боб, както и с неповторимия вкус на питка с дрянова пъпка, тиквеник и туршия. Изисканото меню за Бъдни вечер е приготвено изцяло без концентрирани мазнини и млечни продукти, изцяло по здравословна система. |
Още по темата: | общо новини по темата: 5929 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/989 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Ергенка - бизнесменка с 6 фирми
16:12 / 20.11.2024
Интересно явление тази сутрин
10:43 / 20.11.2024
Време е за нещо ново
09:50 / 21.11.2024
Напусна ни Мила Власковска
10:14 / 21.11.2024
Изпращаме помощ на Газа
15:08 / 20.11.2024
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@ruse24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Ruse24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Ruse24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: