Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Известна ТВ водеща след петия развод: Няма да се омъжвам никога повече
Автор: Екип Ruse24.bg 09:16 / 08.07.2024Коментари (0)1032
©
Миглена Ангелова отдавна не води предаване в национален ефир, но продължава да е в устите на хората. Печатните и интернет издания също я одумват най-редовно – пикантни публикации по неин адрес имаше и заради неотдавнашното й участие в клип на фолк дивата Галена.

"Уикенд" се свърза през седмицата с Мадам "Искрено и лично" и я разпита за всичко най-актуално около нея. Пред репортерския ни диктофон тя разкри, че разработва платформа за погребални желания, а разказа и за промяна в личния й живот – раздяла с дългогодишен житейски партньор.

- Миглена, участвахте в клип на фолк звездата Галена – екранизация по новата й песен "Жалко", което доста озадачи хората. Имахте ли колебания дали да се включите?

- Обадиха ми се по телефона от екипа на Галена. Казах им, че уважавам нея и труда й. Харесвам това, което правят тя и някои от колегите й. Смятам, че един жанр не е в състояние да обърне интелектуалното възпитание на българина. Тъй като ставаше дума за "Искрено и лично", твърдо обясних, че никога не бих позволила някой да се гъбарка с предаването ми. Клипът трябваше да бъде заснет все едно интервюирам Галена за "Искрено и лично". Аз съм лицето на предаването и ако в песента се пееше за "ега си тъпото предаване" или пък за някоя телевизия, никога не бих склонила да участвам. След като разбрах каква точно е идеята им, дадох съгласието си. Дори ако бяха поискали логото на предаването или пък да говорим с Галена в студио, щях да приема.

- Имахте ли някакви специални изисквания при заснемането на клипа?

- Не. Помолих само да не започвам снимки прекалено рано, да отида в 9 ч., а не в 8, както те поискаха първоначално. Пристигайки на терен, разбрах, че Галена е от 7 ч. там, за да бъде гримирана. Адмирации към професионализма й.

- Очаквахте ли да има негативни коментари относно участието ви в клипа?

- Коментарите изобщо не ме занимават. Не се и замислям над подобни писания и твърдения. Това е все едно да се сърдя, че времето е дъждовно или ветровито. Няма как дори да се ангажирам с подобни мисли. Живея така, както на мен ми е интересно. Правя това, което ми харесва. Говоря това, което мисля, и ходя там, където аз самата искам. Ако нещо не ми допада, го казвам директно. Ако ли пък някой не се съобразява, спазвам дистанция с въпросния човек.

- Слушате ли поп фолк?

- Не. Слушам съвременни френски песни, италианска музика, американска от 20-те, 30-те и 40-те години на миналия век. В колата си имам няколко плейлисти, които въртя. Също така обичам и руска музика. Когато около мен зазвучи чалга, ми е интересно, защото така научавам кои са новите хитове в жанра.

- В песента на Галена "Жалко" се говори за предателство и раздяла. Вие самата предавана ли сте от мъж, изоставяна ли сте?

- Не че това има голямо значение. Когато в една двойка някой от двамата започне да мисли за раздяла, проблемът е и в двамата – 50 на 50. Обикновено съм си тръгвала аз. Това се е случвало след дълги предупреждения и разговори. Като една детска надпревара си е, която и до днес съществува в България. То и няма как да бъде по друг начин. Българското общество по различни обективни причини е на психологическата възраст на 10-15 годишни деца. Постоянно се наблюдава силно инфантилно поведение отвсякъде. Като се започне от парламента и се стигне до кварталния магазин - пълно е с такива хора. Детска градина! В един момент ти идва да хванеш това дете за ушенцето и да го изкараш от помещението, защото пречи на останалите дечица да се забавляват.

- Почивно или работно ще бъде лятото ви?

- Иска ми се да бъде почивно, но за съжаление ще си бъде много работно. Всичко е въпрос на организация и приоритети. Очаквам децата тази седмица да дойдат в България, което налага да си организирам няколко дни почивка. Плануваме да посетим Свети Влас и Историческия парк край Варна.

- Най-актуалните ви професионални ангажименти какви са?

- Занимавам се с журналистика, психология и дигитални медии. Често се налага да пътувам и в чужбина, но през лятото се стремя да работя предимно в България. Ютуб каналът ми "Искрено и лично" се развива добре. Предстоят още доста интересни срещи и разговори. Направихме завой и каним за гости и хора, които са много добри в това, с което се занимават. Вече снимаме и на ново място, студиото е много по-приятно визуално. Факт е и новата платформа, върху която работя от години. Става дума за това да можеш да заявиш в електронен вариант желанието си как да бъдеш погребан. Вълнувам се и от други проекти.

- Преди 10 години беше последното издание на тв предаването ви "Искрено и лично". Ако днес се появи възможност, бихте ли го върнала на екран?

- Към днешна дата е още по-ясно, че няма как в българския ефир да има такова предаване като "Искрено и лично". В момента на малкия екран се пее, скача, танцува и готви. Телевизията ни се отказа от основните си функции – информационна, възпитателна, отказа се от това да създава модели за коректни дискусии. Къде сега има журналисти, които изравят свои новини? Преди имаха източници, които проверяваха по три пъти и т.н. Това няма как да стане вече. Жал ми е за колегите ми журналисти в телевизията. Помня как се работеше преди и виждам как са принудени да го правят сега. Едно е да работиш с усещането, че си полезен за държавата и обществото, от което си част. Друго е да знаеш колко много неща не можеш да направиш, защото не е окей и защото просто ще ти прекратят договора.

- В ютуб предаването си интервюирахте Костадин Костадинов и изразихте симпатията си към "Възраждане". Бихте ли се присъединила към тази партия за следващите избори?

- Имам огромна симпатия към партия "Възраждане", но за нищо на света не искам да погрознявам, както погрознява всяка жена, влязла в политиката. В ютуб канала ми няма как да проведа разговор с човек, когото не харесвам. В тв предаването не беше така. Там работех в интерес на обществото като цяло.

- Кузман Примджанов ли е мъжът на живота ви? Мислите ли за сватба?

- Бяхме заедно с Кузман 7 години. Миналия септември се разделихме мирно и тихо - по мое желание, разбира се. Никой от нас не е бил барабана за раздялата ни. Със сигурност няма да се омъжвам никога повече. Впрочем преди няколко дни сънувах, че пак съм под венчило. Събудих се с мрачното усещане, че съм нарушила обещание, което съм дала на себе си и децата си.

- Появи ли се нов мъж в живота ви?

- Не, няма мъж до мен. Имам си прекрасна компания – аз самата. Имам и много работа, която ме радва, както и енергия, която вкарвам в нея. Приятно ми е, че мога сама да програмирам целия си ден, че няма с кого да се съобразявам, че не проверявам какво е настроението на другия и не живея чужд живот.

- Имате 4 деца и 5 внуци. Помагате ли за новата генерация в рода ни?

- Да, помагам. Не съм обаче бабата, която ще си сложи забрадката, ще хване хурката и двете куки и ще плете, докато гледа внуците, или пък ще разказва приказки и ще прави погача. Аз дори с четирите си деца имам общо само два месеца майчинство. Такъв е моят начин на живот. Радвам се, че съм родена във време, в което жените имат права и могат да правят това, което искат, а не това, което обществото или изживяващ се като Господ велик съпруг е повелил.

- Някога разчитала ли сте за пари на мъжа до вас?

- Винаги съм разчитала само на себе си, никога не съм се подвеждала да не мога да си осигуря това, което искам. Дори не мога да си представя как седя и чакам мъж да ми даде джобни или пък пари, с които да купя подарък на децата и внуците. Съчувствам на жени, които са се поставили във финансова зависимост. Това е изключително тъжно...

- Отскоро имате нов джип...

- Имам го от 20 юни, когато излезе и клипът с Галена. Красавица е колата, кръстих я Леси. Купих я на лизинг. Ще я изплащам 5 години. Ще давам под 1000 лева месечно – общо 60 вноски. Оскъпяването не е голямо. Дамски автомобил е, среден клас. Хибрид. Гори 4-5 литра на 100 километра. Наистина е много удобен.

- Колко автомобила сте сменила досега?

- Шофьор съм от 1995 г. Първо карах "Рено 11 турбо" - кола, която кръстих Евичка. След това "Ситроен е-С4" – Читри и "Киа Соренто" – Киндже. След като победих във "ВИП Брадър", си купих "Порше Кайен" – Порши. Използвахме го аз и синът ми. Той понякога ме караше, където исках. Влюби се обаче в една дама и вече живее в Пловдив. Хвана ме срам да го моля да идва до София, за да ме закара някъде, и реших да си взема джипчето Леси.

- Какви грижи полагате за външния си вид?

- Не мога да спазвам диета, рестрикциите хич не ми се отразяват добре. Гледам да бъде добро настроението ми, което е свързано с удоволствието от себе си. Кортизолът е много важен - от него идва силното погрозняване. Това е и причината никога да не вляза в политиката, където са високи нивата на този хормон. Правя си препиране на лицето от началото на 2024 г. 

Използвам специални ленти, които поставям на определени места за 3-4 часа. Целта е да променя паметта на мускулите. Използвам лентите и за да дишам по-добре. Също така от време на време правя и йога. С голямо удоволствие бих смъкнала 10 килограма от тялото си и ако има кой да ми ги вземе, веднага ще му ги дам. Най-добре се чувствам, когато съм 55 килограма. Последния път, когато се престраших да се кача на кантара, циферблатът показваше 62. Не е идеалното ми тегло, но няма сега да се измъчвам с диети.

- Замисляла ли сте се да си поставите ботокс или филъри?

- Категорично не, не и не! Много ме е страх от такива неща. Аз съм от поколение, възпитано в други ценности. Не може току така да пъхаш чуждо тяло в организма си. Имала съм добри преподаватели по анатомия и биология. Това, на което те са ме научили в часовете, много пъти досега ме е спасявало.

Още по темата: общо новини по темата: 1437
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
предишна страница [ 1/240 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Новак Джокович идва в България
Борба за влияние в Близкия Изток
Природни стихии
Южна Америка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: