Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Дунав 8806 представи новото ръководство
Автор: Екип Ruse24.bg 17:56 / 05.01.2011Коментари (3)1219
© Rusebasket.com
В малката зала на Доходното сдание в Русе се състоя пресконференция на новото ръководството на женския Дунав.

Красимир Трифонов и Свилен Иванов разясниха ситуацията в отбора два дни след като се срещнаха с момичетата на първата им тренировка. Собственикът на таксиметрова фирма 8806 каза, че са си поставили за цел да вземат най-доброто от предишното ръководство и да опитат да приложат няколко нови идеи, които биха работили. Мениджърът Свилен Иванов подчерта в самото начало на срещата, че е адвокат на "Такси 6", откъдето се познава с Трифонов.

"Отсега нататък водеща в управлението на клуба ще бъде прозрачността, защото на спонсорите трябва да е ясно как се оползотворяват парите им. Това ще става с отчет за всеки изразходван приход. За финанси няма да говоря, но нещата вървят добре. Миналата година бях атакуван, за това че баскетболът и футболът получиха преференции при разпределението на средствата от бюджета за спорта на Община Русе. През 2011-та ще се опитаме без общински пари да обезпечим баскетболния клуб", сподели Свилен Иванов.

Общинският съветник само накеква, че е положил страшни усилия по празниците, за да успокои обстановката в тима и е било въпрос на дни да се случат още неприятности. За Радослава Бъчварова, която премина в Левски, мениджърът каза, че я е познавал само от мачовете и, но не и извън терена.

"Искам да бием Левски заради Бъчварова!", поясни Трифонов, като внесе още светлина по скандала, споменавайки, че на 31 декември е разговарял със състезателката, която го е уверила, че остава, но в 18:50 на 2 януари Бъчварова е заявила на Георги Божков своето решение да напускане.

"Бъчварова е много добра състезателка, но мога да се обзаложа, че тя няма да изкара един цял сезон, в който и да е отбор", сигурен е Красимир Трифонов. Ето защо децата в школата на Дунав ще бъдат възпитавани, от треньори и родители, да обичат Русе и да се замислят, когато един ден трябва да избират в кой отбор да играят. Таксите, каквито и да са те в момента, вече няма да бъдат събирани, за да се стимулира интереса на децата към баскетбола и марката "Дунав".

Източник: Rusebasket.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Съгласен съм, че не трябва да се оплюват играчите, които напускат отбора. Обаче прочитайки горната статия и информацията от Трифонов и Божков не мога да бъда с положително отношение към Бъчварова!
-1
 
 
Не виждам какъв е смисъла да се оплюват играчите, които напускат отбора, било то и Дунав, всеки сам избира своя работодател и условията в които да работи - независимо дали е спортист, продавач или общ работник, нека уважаваме избора на всеки човек! За да подкрепяш любимия отбор не значи че трябва да мразиш .........
0
 
 
Бъчварова ПРЕДАДЕ отбора и публиката. През есента беше може би най- добрата в Дунав, но заради начина и момента в който ни заряза заслужава да я освиркваме при всяко докосване на топката. Успех в този и следващите мачове на момичетата и новото ръководство ! Само ДУНАВ !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Почина легендата Тото Скилачи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: