Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Иван Деспотов: Пламен Стоилов има специално отношение към спорта
Автор: Екип Ruse24.bg 11:16 / 26.10.2011Коментари (1)1153
©
Семейство Деспотови e фамилия, позната не само на любителите на спортните танци в Русе. Елена и Иван Деспотови са една от емблематичните двойки в този красив спорт не само за града ни, а и в страната. На спортния подиум са заедно от 1978 г. Имат не една и две национални и международни титли. Стотици са техните възпитаници, докоснали се до красотата на спортните танци в основания от фамилия Деспотови клуб "Настроение", където понастоящем са треньори. С кандидата на ГЕРБ за кмет Пламен Стоилов ги среща миналогодишното издание на Националния турнир по спортни танци. Канят Стоилов в качеството му на областен управител да стане патрон на надпреварата.

"След като дълго време се сблъсквах с нежеланието на Община Русе да бъде наш партньор в организацията на събитието, решихме да се обърнем към областния управител", разказва Иван Деспотов. "От наши колеги вече знаехме, че той има специално отношение към спорта и че взeма присърце проблемите на спортните клубове. Срещата ни с него потвърди чутото от нас", допълва небезизвестният треньор.

Той споделя, че още тогава Стоилов му е направил впечатление като експедитивен и точен човек и веднага приел отправената към него покана, като се ангажирал със съдействие около организацията на националния турнир.

"Изключително сме благодарни за направеното от него и сме убедени, че той ще получи доверието на русенци на балотажа в неделя", продължава Деспотов. Той е категоричен, че в лицето на Пламен Стоилов всички спортни клубове в Русе ще имат сериозна подкрепа, от която се нуждаят, за да привлекат повече млади хора.

Деспотов не крие, че е сред хората които мечтаят за деня, в който ще отвори врати Многофункционалната спортна зала - проект, който ще се случи благодарение на Пламен Стоилов, народните представители от ГЕРБ в област Русе и премиера Бойко Борисов. "Този комплекс ще даде възможност на всички спортни клубове да провеждат спокойно турнири и първенства без да се притесняват, че ще трябва да се подредят на опашката за единствената функционираща в момента зала в града - "Дунав", обяснява треньорът.

"Коректен, точен и земен човек, близо до хората, с топло и добро отношение към тях. Така определя Иван Деспотов кандидата за кмет на Община Русе от ГЕРБ и подчертава, че именно с тези си качества Пламен Стоилов го е спечелил още при първата им среща. "Поредното издание на Националния турнир по спортни танци в Русе ще бъде на 19-ти ноември.

Убеден съм, че бъдещият кмет на нашия град, който без съмнение ще бъде Пламен Стоилов отново ще прегърне идеята да бъде патрон на надпреварата. Защото той нееднократно доказа ангажираността си към проблемите на русенския спорт в качеството му на областен управител. Сигурен съм, че ще продължи започнатото като кмет на община Русе."

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012
05.11.2011
02.11.2011
30.10.2011
30.10.2011
30.10.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
комунизма и бай ганьовизма не са си отишли от БГ-то,знае се...Преди беше партийната харектеристика..сега по медийКИ и мегдани директно публично се пущат хвалбите на някой за някого и воала..гласуйте! 1 мненийце "ЗА" имало,ама не се пущат 100 мнения "ПРОТИВ"..даже и да ги има,нали?? ааа,нее..те ГРАДЯТ,Другарите..от 44г. те строят!няма против ,всички са "за" Партията!:-)) па и аверчета са,как няма ЗАЕДНО да построят или бизнес спретнат,а?:-) Бая ресурсчета имат,оттук-оттам,течове от народната торбичка на БГ Калиткото..хехе..имат-могат!МОЛОДЦИ! Кога да чакаме другарско-партийната характеристика и за другия другар Искрения?:-) Така,за равнопоставеност...не че не са равни ,де...ама сега с тая статийка дръпва единия,а другия няма да седи в калта,я?:-))
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Русе е домакин на държавния турнир по скокове на батут "Купа Северна България"
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: