Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Томас Лафчис: В България има черно тото, мачът с Холандия е съмнителен
Автор: Екип Ruse24.bg 13:21 / 02.06.2012Коментари (4)441
©
ившият президент на Левски Томас Лафчис изрази съмнение в сензационната победа на националния ни отбор срещу Холандия с 2:1. Както е известно, трикольорите обърнаха резултата от 0:1 на полувремето до 2:1 след голове на Ивелин Попов и Илиян Мицански. Лафчис коментира и темата за залози и уговаряне на мачове в България и най-вече "черното тото" в юношеските групи.

"От години се говори, че и в България има такива работи, но при нас няма нищо. В Италия стана голям скандал, заловиха национали. Преди това в Турция и Гърция също имаше арести. Само тук всичко е в нормални граници и норми и няма нищо. Надявам се, че това, което каза премиерът, че ще има арести за "черно тото", ще стане факт", заяви Лафчис.

"Мои колеги и треньори ми разказват страховити неща. Даден отбор отива в друг град да гостува, а преди това на три от децата са дадени 5000 лева. Треньорът ги вади от състава, за да не играят симулативно. На полувремето единият отбор води с 4:0, а след това резултатът става 6:4.

В тези юношески състави играят по 4-5 души от мъжкия отбор, за да може да излязат резултатите. Местят се началните часове на юношеските мачове от 17:00 в 11:00 часа, за да може в Китай или някоя друга страна да се залага. Ние убиваме децата по този начин, докато още не са полетели към големия спорт", каза още бившият шеф на Левски пред БиТиВи.

"Най-лошото е, че и български, както европейски и световни организации изглежда толерират това нещо. Излишно е да коментираме, след като дори и националният отбор започна да влиза в такива схеми. Ето, преди няколко дни, победихме Холандия с 2:1.

Всички се опитаха да изкарат, как едва ли не, сме надиграли съперника. А ние стигнахме половин път до тяхната врата и ги бихме. Коефициентът за победа на нашите е бил 1/50, а след гола на холандците се е увеличил на 1/100. Тези неща направиха така, че в днешно време всичко трябва да бъде поставяно под въпросителна", завърши Лафчис.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Някой в ранните години на демокрацията изкара отбора си във финал за националната купа.Не беше ли този мазен данаец,за който се носят легенди за корупция.А Вяра,е има вяра но защо сега след като си купи имота след продажбата на Мобилтел.Как я взе и как я продаде.ха-ха
Aнонимен
на 02.06.2012 г.
0
 
 
шараните играят само на точен
0
 
 
Има черно тото, има и Държавен спортен тотализатор, където също се случват разни черни неща и гафове.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Русе е домакин на държавния турнир по скокове на батут "Купа Северна България"
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: