Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Красив футбол и емоции за зрителите на финалната фаза на Ариана Аматьорска Лига в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 17:57 / 17.06.2012Коментари (1)388
©
Финалната фаза на Ариана Аматьорска Лига в Русе предлага интересни и оспорвани двубои, а за зрителите на трибуните - много емоции и положително настроение. 16-те отбора, достигнали до групите в турнира, се впуснаха вчера в борбата за първото място. В края на днешния втори ден от финалите на "Ариана Арена" пред Съдебната палата, ще станат ясни четвъртфиналистите, които ще спорят за титлата и уникалния шанс да се изправят срещу шампиона на България "Лудогорец". 

Заместник-кметът на Русе Димитър Наков ще наблюдава финалния двубой в неделя и ще награди победителите в турнира. Решителният мач за титлата край Дунав започва утре в 16.20 часа. По време на награждаването ще бъдат връчени купа за победителя, медали за първите три призови места, както и редица индивидуални награди за "голмайстор на турнира", "най-добър вратар", "феърплей". Спортните специалисти на Ариана и БФС оценяват по предварително установени критерии ("техника", "дрибъл", "контрол над топката", "лидерски умения", "полезно действие", др.) най-добрите млади състезатели. Въз основа на тях ще бъде излъчен "местен талант" на турнира, който ще се състезава с талантите от останалите градове за титлата "национален талант на Ариана Аматьорска Лига 2012". Талантът на турнира ще прекара пробен период в лагера на "Лудогорец" и ще има уникалния шанс да се бори за възможността да стане професионален футболист.

Условията за игра на "Ариана Арена" в Русе са отлични при хубаво слънчево времe. Организаторите от Ариана канят всички фенове да посетят стадиона, да се насладят на ледено студената бира Ариана и уменията на състезателите. През втория състезателен ден отборите на Гегитреид, Анархия, Сокол, Холеман 1, Дунав 2010 - 1 и Булетс се очертават като фаворити за титлата в дунавския град.

Финалната фаза на турнира в Русе се излъчва на живо с картина в сайта на турнира www.football.ariana.bg. Футболните фенове могат да следят на сайта всички резултати в реално време, както и фен страницата на марката във facebook, за да бъдат в течение с най-актуалната информация за турнира и любопитни спортни новини.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.06.2012 г.
0
 
 
Футбол се играе на стадионите а не пред Съдебната палата г-да общинари.Бирата е след това в бирариите и ресторантите.Така се прави в цял свят,така възстановете стадионите в Русе и хората сами ще отидат да гледат футбол,а и бирата не се пие ледена а на 6-7 градуса по С.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Русе е домакин на държавния турнир по скокове на батут "Купа Северна България"
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: