Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Голово трио изведе "Дунав" еднолично на върха
Автор: Екип Ruse24.bg 08:43 / 03.09.2012Коментари (0)1045
©
Отборът на "Дунав" записа трета поредна победа в шампионата на Североизточната "В" група. Този път жертва на безмилостните "дракони" беше отборът на "Черноморец" (Бяла), който загуби с категоричното 5:1. В основата на успеха беше нападателното трио Павлин Тодоров, Росен Каптиев, Валентин Валентинов, които отбелязаха всичките 5 попадения в мача.

Още в началото беше ясно кой ще диктува темпото, а това без никакви уговорки беше отборът на "Дунав" (Русе). Изключението бе една бърза атака на гостите, която завърши с нещо средно между пас към нападател и удар по земя в аут. 

За разлика от домакинството със "Силистра" дунавци бързо се отпушиха и откриха резултата в 12-та минута с чудесно попадение с глава на Павлин Тодоров след прекрасно центриране на Гути Фахрадинов отляво. След това русенци оформиха отново натиск пред вратата на гостите и резултатът не закъсня. В 23-та минута Росен Каптиев с премерен удар от границата на наказателното поле удвои, а до края на полувремето остана време за Павлин Тодоров да отбележи още веднъж отблизо с добавка, след като Валентинов не успя да прехвърли добре вратаря на черноморци. По този начин дунавци оформиха класически резултат и се оттеглиха на почивката с тази преднина.

Второто полувреме започна по-мудно, въпреки че дунавци контролираха изцяло двубоя. Поради тази причина на играчите на Борислав Богомилов им отне известно време преди да се поздравят с ново попадение в мрежата на "Черноморец". Преди това Ивайло Иванов навърза половината отбор на гостите, но излизайки сам срещу вратата, не бе точен при последния шут. Все пак логичното се случи и в 72-та минута Павлин Тодоров оформи своя хеттрик и покачи резултата на 4:0, засичайки пак с глава центриране на Фахрединов, този път от корнер.

Буквално при следващата атака и Валентин Валентинов попадна в обятията на своите съотборници, след като проби самостоятелно по крилото и с един финт се озова сам срещу вратаря на гостите и нямаше как да сбърка - 5:0. До края на мача гостите се възползваха от единствената грешка в защитата на дунавци и отбелязаха почетен гол за крайното 5:1.

Още по темата: общо новини по темата: 38
01.04.2013
21.03.2013
18.03.2013
11.03.2013
04.03.2013
28.02.2013
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров с още по-голям шанс за Финалите в Торино
ЦСКА няма как да сбърка срещу Септември според букмейкърите
Федерацията по вдигане на тежести обявява фалит! Карлос Насар може да не вдига на Световното!
Крумовград е аутсайдер на букмейкърите при домакинството на ЦСКА 1948
Григор Димитров ще атакува нов финал, а защо не и титла, на Мастърса в Париж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: