Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Дунав би с 9:0 в дебюта на Диян Божилов
Автор: Екип Ruse24.bg 08:15 / 01.10.2012Коментари (0)1049
©
"Дунав" Русе постигна трети пореден и общо шести успех. В 7-мия кръг "драконите" бяха безапелационни срещу "Преслав" - 9:0, като на почивката резултатът вече бе 5:0.

Доминацията на "драконите" започва буквално от първите секунди на мача, като при първата атака русенци стреляха за първи път към вратата на гостите. Това стори Валентин Валентинов, но ударът му премина малко над напречната греда. След това Ивайло Иванов и Росен Каптиев пробваха късмета си, но топката не намери мрежата.

Все пак логиката възтържествува и русенци откриха резултата в 9-та минута. Тогава Борислав Иванов центрира ниско към Кяшиф Фахрединов, който беше на точното място в наказателното поле и отбеляза първия гол в този двубой. В 15-та минута упражнението беше повторено, но с леко размени роли. Борислав Иванов отново беше от позицията на центриращия, но този път Павлин Тодоров бе този, който засече топката в мрежата за 2:0.

Само две минути по-късно дунавци направиха резултата класически. Тогава след центриране от корнер, вратарят на гостите изпусна топката и Даниел Венков се оказа най-съобразителен, отбелязвайки дебютния си гол със синия екип. След това на терена настана своеобразно затишие, що се отнася до головете, но Росен Каптиев, заменилият Даниел Венков халф Валентин Веселинов и Ивайло Иванов стреляха опасно към вратата на гостите. Тогава дойде 39-та минута, когато Парашкевов центрира в наказателното поле и Росен Каптиев засече с глава. Само минута по-късно в следващата много добре "избродирана" атака Валентин Валентинов засече на празна врата изключително прецизно подаване на Ивайло Иванов и резултатът набъбна на 5:0

След почивката статуквото на терена не се промени. В 50-та минута Кяшиф Фахрединов покачи на 6:0 след нова асистенция на Ивайло Иванов. Осем минути по-късно Павлин Тодоров покачи на 7:0, а Ивайло Иванов и Валентин Веселинов с много плътен шут от далечна дистанция оформиха крайното 9:0. За кеф на Сашев гостите не отправиха нито един удар в очертанията на вратата му.

Източник: fcdunav.com

Още по темата: общо новини по темата: 38
01.04.2013
21.03.2013
18.03.2013
11.03.2013
04.03.2013
28.02.2013
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров с още по-голям шанс за Финалите в Торино
ЦСКА няма как да сбърка срещу Септември според букмейкърите
Федерацията по вдигане на тежести обявява фалит! Карлос Насар може да не вдига на Световното!
Крумовград е аутсайдер на букмейкърите при домакинството на ЦСКА 1948
Григор Димитров ще атакува нов финал, а защо не и титла, на Мастърса в Париж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: