Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Миро Миронов: Доволен съм от младите
Автор: Екип Ruse24.bg 16:49 / 05.08.2013Коментари (0)406
©
Старши-треньорът на "Дунав" Мирослав Миронов говори веднага след мача с "Видима" за нещата около отбора. Той изрази задоволство от играта на младите футболисти, които играха в титулярния състав - Аднян Джелилов, Мартин Иванов, Александър Георгиев и Йордан Димитров, като в същото време заяви, че ще иска и повече от тях. Вижте какво каза още той.

Г-н Миронов, споделете впечатленията си от мача.

Това беше първа среща на наш терен от началото на подготовката и съм доволен, тъй като първото полувреме играхме добре. През втората част в рамките на първите 20 минути след направените смени се получи дисбаланс в нашия отбор. Най-вече съм доволен обаче от младите футболисти. Знаете, правилата в "Б" група са трима футболисти до 21 години да играят минимум 45 минути, а един да изиграе цял мач. В този мач исках най-вече да проверя състоянието на тези играчи и останах доволен от тях. Това може да се окаже последният мач с експерименти, но може би ще трябва да привлечем още нови футболисти и сме готови да го направим. Ще търсим и юноши до 21 години, защото те са 1/3 от целия титулярен състав.

Предвид обстоятелствата, кога смятате, че отборът ще може да се сработи?

Основните хора от отбора са ясни. Вие видяхте, че като излязоха Любо Иванов, Раденцов и т.н. се наруши балансът в отбора. Двамата имаха и проблеми днес със състоянието си, но виждате, че с тях, Диян Димов, Нико Петров отборът стоеше добре. Ние сме на 24-и ден от подготовката, а една пълноценна такава трае 42-46 дни. Ще търсим още играчи до 21, централен нападател, а и евентуално и вратар. Трябва да ни разберете, че тази ситуация да не се знае нищо до последно никога не е била и ние трябва да балансираме постоянно между "Б" и "В" група. В движение ще изправяме нещата, но съм доволен от днешния мач - беше много полезен. Имаме да избистряме тактика, да подобряваме още физическата си подготовка, но това ще стане с времето. В същото време още нямаме програма, по която ще играем, не можем да направим разузнаване и като цяло много неща са на тъмно, но всичко си зависи от нас.

До кога ще продължи селекцията?

Срокът за картотекиране е до 23 август, не съм казал, че ще бързаме с новите попълнения, но ще вземем такива със сигурност. Щом всичко се изясни официално, имаме готовност да отреагираме веднага.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Русе е домакин на държавния турнир по скокове на батут "Купа Северна България"
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: