Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Аристон отговори на декларацията на феновете на Локомотив Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 16:50 / 27.05.2008Коментари (0)594
© Ruse24.bg
След декларацията, която феновете на Локомотив Русе ни изпратиха, управителният съвет на ФК Аристон не закъсня и изпрати отговор, специално за Ruse24.bg. Публикуваме декларацията едно към едно, без съкращения:

1. Почти всички футболни клубове през историята на своето развитие са променяли своите имена. Като пример може да бъде посочен най-успешния български клуб ЦСКА, който 8 пъти е сменял името си, като половината от тези промени са след 1950. (Атлетик-Слава, Чавдар, ЦДНА, Средец и т.н.). Подобни примери могат да бъдат дадени с футболни грандове от целия свят. ФК Локомотив (Русе) също не прави изключение. (ЖСК, Корабостроител, Локомотив-Чикаго). Клубът започва дейността си през 1928г. и прекратява съществуването си през 2002г.. От 2004г, под името ФК Аристон, са възстановени и увеличени мащабите, като към момента след обединение с ФК Левски над 350 деца и юноши са ангажирани организирано с футбол. В момента първият отбор заема 3-то място във „В" АФГ, и в настоящата година играе полуфинал за Купата на аматьорската лига. Вторият отбор, който е изграден почти изцяло от юноши на клуба, се подвизава в областните групи, като към момента е на полуфинал и се състезава за първо място.

2. Всички членове на Управителния съвет, ръководството и треньорския щаб на ФК Аристон са част от миналото на Локомотив (Русе). ФК Аристон не присвоява историята и символиката на Локомотив (Русе). ФК Аристон е естествен наследник на ФК Локомотив (Русе).

3. Колкото ФК Дунав и баскетболния отбор „Дунав -Еконт" са част
© Ruse24.bg
На стадион "Локомотив" се извършват мащабни ремонтни дейности
ни, толкова и ФК Аристон е такъв. В обозримо бъдеще се предвижда клубът да се преобразува в публично-частно дружество.

4. В момента в спортният комплекс се извършват мащабни строително-ремонтни дейности, които неколкократно надхвърлят поетите ангажименти в инвестиционната програма.

Призоваваме „многобройните фенове" на Локомотив (Русе), които не надвишават 4-5 човека, сред които се отличава техният духовен гуру - журналистът Радко Димитров, да бъдат малко по-толерантни и позитивни към случващото се в родния им град, защото ако те живеят в техния си свят, то реалността е съвсем друга - за съжаление Русе е дълбока провинция. Към самия Радко, Управителният съвет на ФК Аристон има специално пожелание - „Скъпи ни Радко, започни да използваш потенциала и енергията си за нещо градивно, което да носи след себе си положителни резултати. Бъди малко повече русенец, като за пример можеш да вземеш прекрасните колеги, които са около теб. Успех!"

Кой е младия и напорист г-н Радко Димитров?
На 30 години, кореспондент на националния спортен вестник „Меридиан мач".Произлиза от образовано семейство - като сред тях се отличават баба му, която е преподавател по български език и литература, майка му - журналист, като връхна точка в кариерата й е назначаването й за заместик-министър при управлението на Иван Костов, понастоящем реализирала се в София.

Това е първият и последен отговор на въпросите на ревностните привърженици на ФК Локомотив, като им обещаваме, че Русе ще се гордее с успехите на ФК Аристон.

Още по темата: общо новини по темата: 1
27.05.2008






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Русе е домакин на държавния турнир по скокове на батут "Купа Северна България"
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: