Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Томбола финансира евроизявите на „Дунав Еконт“
Автор: Екип Ruse24.bg 09:01 / 07.08.2008Коментари (0)350
© Ruse24.bg
Русенци могат да помогнат за финансирането на участието на тима на „Дунав Еконт" в груповата фаза на турнира ФИБА Еврокъп.

Това съобщиха от спортен клуб по баскетбол „Дунав" и куриерска фирма „Еконт експрес", която е основен спонсор на държавните шампионки. Това може да стане чрез участието им в уникална томбола. Наградите са пътуване до Испания и/или до Белград и Александрия с шампиона „Дунав - Еконт".
„Еконт експрес" притежава лиценз за Национална поща. Само в Русе вече има монтирани 50 пощенски кутии. Те са сини, с модерен дизайн и дават предимството за 1 лев да изпратите писмо до всяка точка на България, твърдят от фирмата-спонсор. От куриерската фирма канят русенци да станат част от евро-похода на „Дунав - Еконт" и да го подкрепят в предстоящото участие на отбора в Eвропейските турнири. За да участват, русенци трябва само да си закупят плик с марка на „Еконт Пощa", да напишат като получател: РУСЕ „Еконт експрес- офис Борисова- за томбола ФИБА-ЕВРОПА 2008 ", а после да драснат пожелание за успех на отбора на Европейските турнири, да го пуснат в плика, като добавят адрес и мобилен номер за връзка, а после да пуснат писмото в някоя от сините пощенски кутии на „Еконт".

Всяко дете може да нарисува картинка , с която да участва през октомври в изложба под наслов „АЗ ОБИЧАМ ИГРАТА БАСКЕТБОЛ ", за което е нужно да използва и по-големите пликове на „Еконт поща". Томболата ще се тегли на 20 септември и ще бъде излъчвана по регионалните телевизии.
Големите награди са две - пътуване с представителния женски отбор на „Дунав Еконт" до Мадрид и с баскетболистките до Белград или Александрия /Румъния/. Ще бъдат раздадени и още 50 фирмени награди, безплатни карти за посещение на мачовете на отбора и изненади. Началото на томболата е 20 август, а краят - на томболата 20 септември. Идеята е така русенци да помогнат за финансирането на европейската кампания на своите любимки от "Дунав Еконт".

Източник: ruse-news.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Русе е домакин на държавния турнир по скокове на батут "Купа Северна България"
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: