Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Русенски полицаи с отличия на спортни прояви
Автор: Екип Ruse24.bg 12:31 / 14.10.2008Коментари (0)367
©
Трето място в комплексното класиране и второ отборно при жените завоюваха състезателите на ОД МВР - Русе в първото републиканско първенство по крос за служители на МВР.

Миналата седмица русенски служители участваха и в първенство по ориентиране. От 6 до 8 октомври, в района на хижа "Здравец", в близост до Пловдив, се проведе Републиканското първенство по ориентиране за служители на МВР. В него са участвали над 80 състезатели от цялата страна, представители на различни дирекции на МВР. Състезанието се е състояло в дисциплините: "Щафета", "Приложно ориентиране" и "Класическо ориентиране". Състезателите са участвали във възрастови групи: 21 години, 35 години и 45 години.

Отбор в състав: Людмила Пенева (Първо РУ), Диана Иванова (Човешки ресурси), Красимир Калчев (Свръзки) и Диан Димов (Второ РУ) представи областната дирекция на МВР в Русе. Вчера станаха ясни резултатите в класирането, в което русенският отбор е заел 7-мото комплексно място. В приложното ориентиране жените взеха бронзов медал и 10-то място, а мъжете 6-та и 10-та позиция. В класическата дестинация сребърен медал и 4-то място завоюваха жените, а мъжете 22 и 25 място.

В последвалите два дни, на 9 и 10 октомври, също в района на хижа “Здравец”, за първи път, експериментално, се проведе и Републиканско първенство по крос за служители на МВР. Русенският отбор, в състава, участвал в предишното състезание, взе участие и във втората проява. Дистанцията за жените е била 4 километра, а за мъжете 8 километра. При жените русенки заеха четвърто и пето място, а при мъжете 7 и 14-то място. В отборната надпревара в комплексното класиране русенският тим е заел трета позиция, а жените са на второ място.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Русе е домакин на държавния турнир по скокове на батут "Купа Северна България"
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: