Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Община Русе обяви два конкурса за назначаване на държавни служители
Автор: Екип Ruse24.bg 17:24 / 17.02.2012Коментари (0)393
©
Община Русе обяви два конкурса за назначаване на държавни служители в отдел "Стопански дейности и защита на потребителите" към Дирекция "Икономика и управление на собствеността ".

Първият от тях е за длъжността "Старши експерт" - 2 бройки. Минималните и специфични изисквания предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността са: Степен на образование -бакалавър, години на професионален опит - 2 /две. 

Допълнителни изисквания за длъжността: професионална област на висшето образование - икономика, стопанско управление. Кандидатът трябва да познава действащото законодателство: ЗМСМА, ЗДСл, ТЗ, ЗСч., Закона за концесиите /ЗК/ , ППЗК, ЗПСК, Наредбата за търгове и конкурсите, Наредбата за анализите и правното състояние и приватизационните оценки и за условията и реда за лицензиране на оценителите, Наредбата за възлагане извършването на дейности, свързани с подготовката за приватизация и следприватизационен контрол, Наредбата за задължителната информация, предоставяна на лицата, заявили интерес за участие в приватизацията по ЗПКС и за документите и сведенията, представляващи служебна тайна, както и Наредбите на Общински съвет - Русе.

Длъжността включва поддържане информационната система в електронния икономически портал на Община Русе, изготвяне на тримесечни справки по икономически показатели на общинските търговски дружества; изготвяне анализи на годишни финансови отчети на общинските търговски дружества; поддържане и актуализиране регистрите на общинските търговски дружества и предприятия и на търговските дружества с общинско участие; подготовка и организиране провеждането на публични търгове за приватизация; информационното обслужване на земеделските производители.

Вторият конкурс е за длъжността "Младши експерт" в отдел "Стопански дейности и защита на потребителите" към Дирекция "Икономика и управление на собствеността " - 1 бройкa. Минималните и специфични изисквания предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността са: степен на образование - професионален бакалавър; години на професионален опит - не се изискват. 

Допълнителни изисквания за длъжността: професионална област на висшето образование икономика, стопанско управление; да познава действащото законодателство: ЗМСМА, ЗДСл, ТЗ, ЗСч., Закона за концесиите /ЗК/ , ППЗК, ЗПСК, Наредбата за търгове и конкурсите, Наредбата за анализите и правното състояние и приватизационните оценки и за условията и реда за лицензиране на оценителите, Наредбата за възлагане извършването на дейности, свързани с подготовката за приватизация и следприватизационен контрол, Наредбата за задължителната информация, предоставяна на лицата, заявили интерес за участие в приватизацията по ЗПКС и за документите и сведенията, представляващи служебна тайна, както и Наредбите на Общински съвет - Русе.

Длъжността включва събиране и систематизиране на информация. Обработка на база данни; административно обслужване и подпомагане дейността на по-високи длъжностни нива;събиране и систематизира информация свързана с дейността на общинските търговски дружества, Търговски дружества /ТД/ в които общината не е единствен собственик и общинските предприятия /ОП/ с цел поддържане актуални досиетата на ТД и ОП. Създава и актуализира Регистър на договори за приватизационни продажби.

Начин на провеждане на конкурсите - тест и интервю:

Документите следва да бъдат представени лично или чрез пълномощник в 10 /десет /дневен срок от публикуване на обявлението на адрес: гр. Русе, пл. "Свобода № 6 " Община Русе, ІІ етаж, стая 204-отдел "Човешки ресурси". Задължително е представянето на оригиналите на копираните документи за сверяване от служителите, определени да приемат документите. 

Телефони за контакти: 082 / 506-665 или 506-777.

Списъците и други съобщения във връзка с конкурса ще се обявят на информационното табло на входа на Община Русе и електронната страница на Община Русе. Длъжностна характеристика за конкурсните длъжности се предоставя на допуснатите кандидати от отдел "Човешки ресурси".

Образци за заявление за участие в конкурса и декларация по чл.17, ал.2,т.1 от НПКДС могат да се изтеглят от сайта на Община Русе или от интернет адрес: www1.government.bg/ras







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: